Mtzkuzum Anneler merhaba kızımla 38+6 olduk 2 haftadır 2 günde bir vijinal muayene ve nst ye giriyorum. Ne sancı var ne açılma ben dogumum normal istiyorum. Doktorum haftaya Çarşamba günüm doluyor o güne kadar doğmazsa sezeryanla alacağını söyledi açılma olmazsa suni sancıda etki etmez dedi. O güne kadar açılma için ne yapayım yardım edin kızlar ☺️🐣
Monna Mtzkuzum 41.haftaya kadar yolu var. Suyunda vs sıkıntı yoksa dr ların da beklemesi gerekiyor. Hamilelik 41 haftadır
Reyhan2805 Benim kızım 40. Haftada doğdu acele etmeyin eninde sonunda gelecek. Açılma için bol bol merdiven inip çıkın, hurma yiyin 😊
Mtzkuzum Reyhan2805 hurma yiyorum evde tüm işimi kendim yapıyorum ama yürüyüş ve merdiven inip çıkmıyorum. Çünkü alt katımda kayınvalidem oturuyor ona gitmiyorum diye çok kızıyor bende gitmemek için evden çıkmıyorum hastane haricinde 🙈
Mtzkuzum Monna aslında bende normal Doğumu istiyorum ama kızımı da merak ediyorum biran önce gelsin diyorum. 🐣
Monna Mtzkuzum tabi sizin kararınız ama ilk doğumunu normal yapmış biri olarak biraz daha sabretmenizi tavsiye ederim. Adı üstünde NORMAL doğum gibisi yok