ipekveannesi Reyhan2805 yok neden sıkıntı olsun 😊 bende çok seviyorum bu ismi anlamı kalbinde korku olmayan yanına bir isim daha koyabilirsin ben olsam Dila koyardım yanına çok yakıştırıyorum
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Reyhan2805 Söylenişi biraz zor gibi bizim dilimizdeki halini Emine olarak biliyorum:)
Mislimelek Reyhan2805 ikiz kızım olacak diye biliyordum ve birinin ismini Amine Gülce koymaya karar vermiştim ama detaylıda ikiside erkek çıktı. Bizim Amine Gülce yalan oldu😊bence çok güzel bir isim 👍🏼
Reyhan2805 Mislimelek bize de koz dedi doktor ama arkadan gördü bebişi tam net olmasa da kız dedi. Erkek olma ihtimali de var gibi geliyor bana.
Suradamar Reyhan2805 peygamberimizin annesinin ismi Amine bizde kızımıza bu ismi koymayı düşünüyoruz çok güzel narin bir isim 🥰
aniseamine13 Reyhan2805 benim kızımın adı ANİSE rüyamda AMİNE ismini gördüm sonuna NAZ ekleyecek AMİNE NAZ koyucağım... Harika bir isim kesinlikle güzel bir isim
Reyhan2805 A harfini uzatmadan okuyabiliyorlar. O zamanda biraz tuhaf oluyor. Onun için kararsız kaldım açıkçası.