gunes3 Merhaba kızlar bu haftalarda olup bebeğinizin kilosunu bilen var mı ☺️ Biz 21 hafta 4 günlüğüz kilomuz 470 gram.. ☺️
kirpapatyasiii gunes3 22+5 im bende çok merak ediyorum 😊 bakalım yarin dataylı ultrasonumuz var kaç çıkacak 🤗😍
_kubranurr_ Kızlar 20 haftalıyız sert bı sekılde ne zaman hıssetınız bebegınızı oglum olacak bu arada 🙏🏻💙👶🏻
gunes3 _kubranurr_ Ben 19ncu haftadan itibaren net bir şekilde hissetmeye başladım hareketlerini benimde erkek ☺️
pyymamm _kubranurr_ sert ilk kez dün vurdu bir hafta mnce kadar seğirme gibi hissettim ama emin değildim ama dün emin oldum gibi 🙈😂
Mstfaslhn1234 _kubranurr_ bende 2 gün önce hissetiim elimi koyunca hissettim net bir şekilde dün de sabah eşim işten geldi o zamanda birlikte hissetik
kirpapatyasiii _kubranurr_ 18 de hissettim bende net olarak gün geçtikçe şiddetleniyor 🤗 ama daha babamız hissedemedi 😏 bizimde oğlumuz olacak inşallah
_kubranurr_ gunes3 ya canım ben hıssedıyorumda dısarıdanda hısedlıyor cok sukur kımı dıyor 22 haftada sert vurmaya basladı hanı öyle ne zaman vuracak kii😄 sabırsızlıkla beklıyorum
_kubranurr_ Mstfaslhn1234 ben 18 de hıssetım normal esımde ama sert ne zaman vuracak acaba onu merk edıyorum 😄😄
Mstfaslhn1234 _kubranurr_ eşinde hisseder canım 22 haftada falan benim eşim de ne zman tekme atacak konuşuyordu oğluyla tekme at falan dite bende dün elini koydum karnıma o zman hissetti baya bi sevindi
Mstfaslhn1234 gunes3 20+4 günlükken gittiğimde 380 gramdı oğlum şimdi me kadar oldu kilosu bilmiyorum
_kubranurr_ kirpapatyasiii benımki işe gıtmeden kulagını koyar karnıma kulagına vurur sabah yastı bacagımın arasına koyuyorum karnıma da gelıyor ya yastık yastı artk elımmı zannedıyor bılmıyorum yastıgada vuruyor hıssedıyorum vurdugunu
Nnurmehmet gunes3 En son 18+4 te 300 gramdı cumartesi günü kontrolümüz var 22+2 olacağız öğreneceğiz inşallah çok merak ediyorum kaç gram olmuş kızım 🥰
kirpapatyasiii _kubranurr_ maşallah bizimki eli karna koyunca değil cekince vuruyor bir değişik 🤣 eşim sürekli eli karnimda konuşur falan ama yok cekince vuruyor 🙈🙈🙈
Nnurmehmet _kubranurr_ Hayır canım cumartesi günü kontrole gideceğim doktor o zaman söyleyecek işte ne zaman derse 24.haftaya kadar 😊 Sen yaptırdın mı?
Fdle gunes3 20.haftam da 338 gramdı 23.haftam da 663 gram 28 haftalığım bugün gittim 1200 gram olmuş kızım
_kubranurr_ kirpapatyasiii ben vıdeo ya cektımde hafıf vurur vıdeo cekmıyım çoşar😂 gecen anneannesı karnımı öpüyor ağzına vuruyordu🤣