GlcanUyank Merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim inanılmaz bir öksürüğüm var ve gribim ben öksürdükçe bebeğime zararı olurmu erkek bebeğim
TubaSari GlcanUyank ayni durum bende de var saglik ocagina yada hastaneye gitseydin ya surup falan verirdi bebege bi zarari olmuyo bende merak edip okumustum
Ayse13 GlcanUyank bende gribim sürekli hapşurdum bugün kasıklarım ağrıyor korktum bir şey olcak diye olmaz inşallah 🙁
Yeter1254 GlcanUyank yok canm öksürüğün bebeğe hiç bi zararı yokmuş bende astım hastasıyım hep öksürüyorm
Elats61 GlcanUyank bende bugün acile gittim dayanamayıp ve bronşit olmamam için ciğerlere inmesin diye antibiyotik başlamak zorunda kaldım 22 haftalığım bende geçmiş olsun
AyeGlKarabulut Yeter1254 bendede astım alerjik var ilaç almıyorum ama tıkanıyorum ilaç kullanıyomusun sen
Fdnkvk Pekmez dene rahatlayacaksın aynısını ben yaşadım ve çok rahatsız ederse keçiboynuzu özü bir kaşık ben ole yaptım da rahatladım biraz
Yeter1254 AyeGlKarabulut canm ben baya ağır ilaçlar alıyorm kortizon 2 tane hava gece hapı mide hapı antibiyotik bi sorun olmaz diyorlar bide benim ki kronik alerjikastım baya ileride astımım var
Busranrunal AyeGlKarabulut ilaç almaman ilerde bebeğe sorun açabilir canim hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kull anıyorum ben çok sukur bebeğim iyi. Sen nefessiz kalınca bebeğin hic almiyo unutma
AyeGlKarabulut Yeter1254 bendekide alerjik astım dedi de ama geçmeyen geniz akıntısı yaşadım alerjil dendi ondan sonra astıma çevirdi yazları kullanmıyorum hiç ama kışları ayda bir grip oluyorum şimdide mevsim geçişi sabahları hapşurukla başlıyor ilerlyecek 😞
AyeGlKarabulut Busranrunal ventolin fıs fıs kullanıyorum yaa aman aman daralma yok bakıcam zaten geçen yıl mayıs ayında astım tanısı kondu daha yeni belki ondan bakıcaz mevsim geçişinde beni bulacağını düşünüyorum inşallah sıkıntısız atlatırız
Busranrunal AyeGlKarabulut benimde şuan başladı polenlerden yarın tekrar kontrol e gidicem . Dr bana kullanılmadığında gelişim geriliğine sebep oluyomus. Biz be kadar rahat nefes alıyoruz desek de normal bi insana göre yine az nefes alırmışız aklında olsun canim
Yeter1254 AyeGlKarabulut canım doktor ilaç almaman daha kötü dedi sen atağa girersin oksijenin düşer dedi ama çocuk senden daha kötü olur dedi ve ölür dedi Alman daha iyi iyi dedi şuan ben öksürük hırıltı nefes darlığı yaşıyormuş ve kortizon alıyorm