H_minsna Aysngnsylu Çok güzel şükür hareketlerimizdent tedirgindim 2 3 gundur bugun kalp atışı dınledım herşey yolunda kızım şu sıralar sakin kalmak istiyor galiba 😊
Gzd_ Aysngnsylu kaburga ağrısı ve mide yanmasıyla geçiyor 🙂 kontrole ne sıklıkla gidiyorsunuz acaba bir daha ne zaman gideceksiniz en son doktorum söylemedi mesaj atmaya da çekindim
Aysngnsylu H_minsna evet bazı günler sakin oluyorlar bende diyorum niye hareket etmiyor sonra bir bakıyorum başlıyor sonrada dursun diye bakıyorum geceleri falan hiç uyuyamıyoruz artık
Grisayfa Gzd_ merhaba 27+3 üm ayda bir gidiyorum hep ama bu hafta açlık tokluk şekeri hemogram falan baktırdı bana onların sonuçlarını göstermek için gidicem bakalım bende merak ediyorum yine bir ay sonramı çağıracak
Aysngnsylu Gzd_ bizdede sırt ağrısı mide yanması aynı durumdayız gece uyuyamıyorum bide hiç durmuyor sürekli hareket halinde🥰
Gzd_ Grisayfa kız ben 2 hafta da bir gidiyorum bekliyim bari bir ay geçsin çünkü test filan kalmadı nasılsa
Grisayfa Gzd_ doktorunmu çağırıyordu iki haftada bir benim doktorum hep öyle çağırdı son zamanlarda haftada bir gelirsin demişti
Gzd_ Grisayfa e zaten 2 Li test 3 mü test detaylı şeker testi derken 2 2 gitti şimdi bitti bütün testler
Aslihanfs Göğsümün alt ortası kaburga ağrısı sanırım bu aman allahım nasıl acıyor, birde sırt ağrısı zorlanıyorum onun dışında bişey yok çok şükür 🙏
Sclfrt 27+5 olduk miğde yanması ve rahimde baskı beni zorluyor belimde fıtıkta var Allah hepimizin yardımcısı olsun son aylar zorlar çok normal sağlıklı doğumlar hepimize 😇
Aysngnsylu GulbeyazUlubayram benim bide 2.5 yaşında oğlum var o sırt ağrısıyla onun peşinde sürükleniyorum yerlerde az kaldı napalım sabır edicez
Gamze0144 Benimde haftam ayni.kalcamin uzerine oturamiyorum cok kasiliyorum egilip dogrulurken karnim rahatsiz ediyor.bide istahim vok acildi kendimi durduramiyorum insallah bu gidisle cok kilo almam