merveunal 85 kilo ile hamile kaldım şu an 16 haftalık hamileyim bugün saglık ocagında tartıldım 78 kiloyum git gide gidiyor kilo 😊
ipekveannesi merveunal bende başta 7 kilo vermiştim aşırı bulantılardan yeni yeni başladım almaya 30+1
Ask_H merveunal bende 56 ile hamile kaldım 52 kadar düştüm şimdi 15. Haftadayım 53 1 kilo almışm aslında kilo da almak denilmez 500 gram almışm 🥰
merveunal ipekveannesi pek bulantım olmadı benim 2defa falan oldu ama pek yiyemedim evde de yanlız oldugum için yiyemiyorum tek başıma heralde 😊
merveunal Nursan bilmiyorum ki bende şok oldum normalde çok yiyen bi insanım ve hep kilolu bildim kendimi ama çok şükür 4 aylık olduk 7 kilo vermişim
ipekveannesi merveunal tiksinti olabiliyor bazen iştahsızlık vs normal bunlar bende 72 kiloydum 65'e düşmüştüm ve su an 2,5 kilo aldım hala öyle çok bir iştahım yok sanırım bünye ile alakalı
Sabgul42 Arkadaşlar iyi bisey değil ki bu bence sağlıklı bir hamile kadın kilo alması lazım sonuç olarak vücudunda bir canlı daha büyüyor 🙄
merveunal ipekveannesi benim için iyi oldu zaten kilolu biriyim bir de hamilelikte alsaydım kötü olurdu
ipekveannesi merveunal hafif kilolu bile olsan doktor uyarıyor dikkatli ol falan diye senin içinde iyi oldu