Hasretdilmac13 Hamişler karnınız ne zaman büyümeye başladı hamilelik süreciniz nasıl benim pek iyi değil sürekli bulantım var 😢❤️
Suradamar Hasretdilmac13 15+5teyim akşamları karnım 6 aylık hamile gibi oluyor ama sabah yine normal oluyor 😊 ama artık eskisi gibi dümdüz değil karnım sanırım belli olmaya başladı. ☺️
Gulsevm Hasretdilmac13 28 haftalikken çıktı benimki 🤦🏼♀️herkes senin bebegin cok küçük olur diye moralimi bozuyorlardı ama doktorum iç karnımın geniş olduğunu söyledi suan doğumuma 2 3 hafta kaldı görenler 7 aylık sanıyor 🤦🏼♀️ karnim 28 ken büyümeye başladı
Suradamar ysmnsrt ben geçen bekar bir arkadaşımla oturuyorum göbeklerimiz aynı sadece ben hamileyim dedim 😁😁 bende öyle duruyorum sanki çok yemişim gibi 😊 ama hissi çok başka tabiki bebeğin büyüdüğünü hissediyorsun karnın büyüdükçe 😊
hilal_akin 5. Aydayım ve karnım tamamen çıkmış durumda normalde yapılı bir kişiyim ilk hamileliğimle bilinçsiz yediğim içim çok kilo almıştım ve karnım altıncı ayın sonlarına fiti çıkmıştı 😞😞😞ama bu hamileliğimde daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum ve hamile olduğum belli oluyor 🤰🏽
Hasretdilmac13 Bende şişlik var karnımda sertleşmeye başladı fakat bugün ilacım etki etmiyor gibi sürekli mide bulantısı yaşıyorum üstelik çalışıyorum nasıl önüne geçebilirim bildiğiniz doğal yollar varmı ❤️
Deletedmom0810 Hasretdilmac13 bana doçent doktorum zencefilli marketlerde falan satılan pastillerden denememi söylemişti belki size yararlı olur 🙏🏻 Normal doktorum da tuzlu çubuk vs. Önermişti 🙏🏻
Deletedmom0810 Hasretdilmac13 17. Haftaya girdik sayılır ve yavaş yavaş belirginleşmeye başladı ☺️ Fakat doktorum daha da belirgin olması gerektiğini ve kilo almaya başlamam gerektiğini söylüyor ve bulantı kusma sebebiyle kilo alamadığım için yeni takviyelere başlattı ☺️🙏🏻
Omerinzevcesi 12+3 ve artık hamile olduğum anlaşılıyor daha önce gebelik yaşayanlarda daha erken çıkıyomuş göbüş 😍
ezoterik Benim ilk gebeligim 21 haftaligim 19.haftadan itibaren hamile oldugum belli olmaya basladi disardan hafif hafif ama artık baya belli disardan sanki birden büyüyor ya kendimi çok garip hissediyorum ben alisamadim🙈