Ledeyna burcumburcum cinsiyeti ne bebegin canim bizde 38 +1 olduk sanci kasilma akinti cok ama bekliyoruz...
CiaoBella burcumburcum ben 39+1im .. sancım yok kasılmalarım var ama normal dedi doktor.. kırk haftalık olduktan sonra bekliyorum açıkçası doğumu; senin de panik yapmana gerek yok canım ilk gebeliklerde 42yi bile buluyor
Alev_uraz burcumburcum bşzde 39+3 üz biZdede ne sancı ne kasılma Pazartesi sezeryana giriyoruz nasipse 😍
Cccgl Ledeyna bende 38+1 aynı sıkıntılar bende de :/ doğum hakkında bişey diyor mu doktor normal mı sezeryan mı:/
Ledeyna Cccgl canim benim ikinci bebegim normal dogum heran olabilir diyor kolay ve cabuk dogum yaparsin en ufak seyde gel yoksa yetisemezsin hastaneye dedi ilde dogum yapacagim ilcede doktor yok 😊😊
Helav 39+0 ım bende , Sancı ağrı hiç birşey YÖK, düzenli yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda yürüyüşten dönünce damla damla kan akıntım oluyo sadece ,🙄 gelsin artık
Ledeyna burcumburcum hayirlisi ile dogum yaparsin insallah canim benim ikinci bebek gunumu doldurmadan yapma dururum var sanci kasilma cok oluyor ayrica 15 gundur bebek kanalda normal dogum pozisyonunda canim hayirlisi bakalim hepimiz icin
Helav burcumburcum burcumburcum doktoruma sordum, açıklık olmadığını söyledi ,tüm bunların vücudun kendini Doğuma hazırladığını söyledi.. beklemedeyim bende , sanki hiç gelmeyecek 😀
Cagla Agri sanci hic bir sey yok bizde de canim. 39+5e kadar beklicek yoksa alicak doktor cunku başi kanala yerlesmemis hic baski yok diyor yerlesirse normal dogumu beklerim diyor. Hayirlisi artik
burcuali38 Bizde 38+5deyiz aynı benimde hiç bi belirtim yok ne nişan ne su ne düzenli sancı ara ara yalancı sancılar geliyor işte.Baş aşağı ama kanala girmemiş henüz kontrolümüz dündü.Hurma yiyorum eşimle akşamları yürüyoruz ama faydası olmuyor galiba gelmek istemiyor bizimki 😁
Cagla burcuali38 bende de ayni durum var canim doktorun ne diyor kanala girmesini ne kadar beklicek hic bilgi verdi mi
burcuali38 Cagla haftaya cuma yine çağırdı işte daha önümüzde 10 gün var beklicez dedi dün kanala girmediği için çatı muayeneside yapmadı
Tugce0902 38+5 gunluguz bizde gecen hafta kontrole gittigimde 1 cm aciklik ve rahimde yumusama var suyu da normal dedi doktor. Bol bol yuruyus yapmaya calisiyorum ve sicak dus aliyorum. Onumuzdeki hafta da gelmesse suni sanci verip yatiricaz dedi doktor:/ kendiliginden gelse de hic suni sanci almasak keske 🙂
burcumburcum Com34 cati muayenesi yapmadi bana gerek yok dedi son andada yapabiliriz dedi anlamadim 😥