Betulsna 8 Kasım ilk adet günümdü olmayınca akşamına gebelik testi yapıp çift çizgiyi mübarek günde görmeyi Rabbim bana da nasip etti elhamdülillah. Cumartesi hemen kan testine koştuk 73.70 çıktı. Pazartesi tekrar kan verdim 162 ve bugün çarşamba günü tekrar kan verdim 385 olmuş çok şükür. 2 katı olarak artışa devam. Salı gününe randevu aldım. Kese görünür mü sizce?
Nesriin Canım Aralık ayında aşılama yapılacaktı bende bu ay 2 gun adetım gectı evde var dıye ılk ıdrar olmamasına rağmen test yaptım ve mucızem vardı gercekten mucıze oldu bana cunku 3 yıldır ıstıyorduk bır suru tedavı gormus doktor doktor gezmıstım gıdıp kan verdım gren 165 cıktı şükür ettim hamdolsun 2 gun sonra 667 cıktı 2 gun sonra 1367 kesemızı 5+3 gördük 2 hafta sonra da kalp atışı ve bebegı gorucez ınşallah Allahım nasıp ederse 🤲🏻🤲🏻
Betulsna Nesriin Ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ben daha gitmedim öncelikle betayı takip edeyim dedim yükselme varsa giderim diye çok şükür düzenli şekilde 2 kat artıyor. Nasip olursa salı gidicem inşallah bende görürüm keseyi 🤗💜