Loya06 TugceErturk ben kullanıyorum çokta memnunum gerçekten bu yastığı almadan önce 3 yastıkla uyuyabiliyodum oda tam uyku değil tabi ama şimdi bebek gibiyim şiddetle tavsiye ederim 😊
Tugbaztrk TugceErturk benim 2. Ay kuyruk sokumu agrım baslamıstı o zaman aldım 6. Aydayız ondan ayrı yatamıyorum😂 hatta indirimde benim aldıgımın yarı fiyatına gordum ona bile üzülmedim. 500 lirada verseydım değerdi dedim.
TugceErturk Loya06 yani ben en çok şu açıdan istiyorum çok dönüyorum gece uyurken ona etkisi var mı daha rahat uyumak çok dönmemek istiyorum bide sağ tarafa yatınca rahatsız oluyorum yani.
Merve_kucuk Loya06 Ne zaman kullanmaya başlamalıyız peki ? Ben 15+0 🤰🏻☺Bide nerden aldınız hamile yastığını 😊
Loya06 TugceErturk ben de senün gibiyim canım çok dönmek istemiyorum ama bu yastığı almadan uyuyamıyodum o yastıkla bebek gibi uyuyorum ne ağrı ne bişey sağa bile yatsam ağrım olmuyo artk 🙏🏻
Loya06 Merve_kucuk ben 22. Haftadan sonra kullandım canım çünkü ne sağa ne sola yatamıyodum 3 yastık kullanıyodum ben trend yoldan aldım canım çok memnunum
Merve_kucuk Loya06 Benim şimdilik ihtiyacım yok ama ileriki zamanlarda olursa alırım teşekkür ederim ❤
Mrvgk Loya06 bende çok baktım trendyoldan ama yorumlarda göründüğü gibi değil dolgun değil yazan olmuş güvenemdim siz hangisini aldınız acaba ?
Teachermomma Ben babyjeminkini kullaniyorum.ikili olanini 4 ay oldu cok memnunum ama yorumlarda yirtildi falan yazmislar hic oyle olmadi benim saglam duruyo.