maybeone_34 Kızlar bugün itibari ile 22+6 hamileyim yahu ben kaç aylık hamileyim Mart ortası Doğum görünüyor. Beni bi aydınlatır mıısnız ?
pyymamm maybeone_34 ben 21+3 üm 5 aylık diye söylüyorum. 20.-21. Hafta bittiğinde 5. Ay bitmiş oluyor. 24.-25. Hafta bittiğinde de 6. Bitmiş oluyor . Sizin sanırım 5,5 olmuş oluyor 25. Haftayı tam doldurmadığınız için
kirpapatyasiii maybeone_34 merhaba canım bende 22+5 im 7 haziran da benim son adet tarihim 🤗 Ben sorana 5 diyorum çünkü 5 i tamamladık ya
Busra_2308 maybeone_34 bence kaç aylık olduğunu son adet gününüzden bu yana geçen gün sayısına bakın. Hafta 7 gün ama bir ay ortalama 30 gün. Benim 22+0 Hafta, gün olarak da 154 gün yani 5ayı tamamlamışım 4 gün geçmiş. (150+4).
Sule_eylul 5 buçuk aylık hamilesin canım. Bir hafta sonra 6. Ayın bitiyor 7.ayına giriyorsun. Eğer 40 haftaya kadar doğurmazsan mart ortasına geliyor yok bebiş erken gelirse şubat sonu falan sağlıkla al kucağına inşallah
maybeone_34 Busra006 6. Aya mı giriyorum. Ya şimdi en son 6 Haziran’da adet gördüm ben sonra görmedim hiç 6 ay mı oluyor yani
Sule_eylul Baloglum93 22+26. Haftalar 6 ay olarak sayılıyor canım 27 ve 30. Haftalarda 7 aylık sayılıyor. Googleda listeler var inceleyebilirsin.
Myisland kirpapatyasiii evet öyle olması gerek. Fazla söylediğiniz de hayla doğumadiınız mi laflarını çok duyarız.
kirpapatyasiii Myisland evet hem onu çok duyarız 🙈hemde yaş gibi düşünüyorum doldurduğumuz yaşı söylüyoruz mesela gün aldığımız yaşı değil 🤗
Sule_eylul Deryaaaa111 https://www.gebe.com/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamile burdan bakabilirsin sende☺️
kirpapatyasiii Bahar33 yaa Rabbim hayırlısıyla sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin 🤗🤗 yakın tarihlerde birilerine denk gelince çok mutlu oluyorum 😁