anayimbenana Scorpion farklı yerlerdeki çin takvimlerinde farklı sonuçlar çıkıyor. siz nerden baktınız?
Yenianne65 Scorpion canım zaten iki ihtimal var yani doğru Birsey olsaydı herkesin tutardı ben inanmıyorum öyle şeylere
Denizinci Scorpion benim tutmadı sanırım . Çin takvimi ve Rus takvimine göre erkek olmalı . Ama doktorumuz koz tahmin ediyor büyük oranda.
Beyzaalya Yasemin13 belki erkek tir dr yanılma payı da var 😜😜😜😂😂😂 benimki doğru çıktı bi kaç akrabam yaptı doğru çıktı 😁😃 ama sağlıklı olsunlar aman aman kız erkek far etmez
Pureloveee Perihanalp bişey sorucam yüzük falında yüzük halka şeklinde dönerse kız mı erkekmi diyorlar ben erkek biliyodum ama internette ileri geri giderse erkek halka gibi dönerse kız diyo hangisi doğru acaba
Perihanalp İnce bi ipe tüzüğü takıyosun karnının üstünde yuvarlak dönerse erkek düz gidip gelirse kız oluyor ip biraz uzun olsa bide yazma ipleri gibi ince olsa daha iyi
Sema12 Scorpion benm dogru cikti , kiz cikti cnsiyet kizim ilcak INSALLAAAHHHHH oglumnkinid denemstm oda dogru cikti tabi tesadf mu bilemem 😂😂