hulyafatmadmr damlac canım merhaba nasılsın? Senin de benim de kız olacak gibi hissediyorum. Hayırlısı ve de sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil tabii. 25 kasımda ikili test yaptırcam. Heyecanlıyım bi ihtimal gösterir diye😊
damlac hulyafatmadmr ay canım iyiyim sen nasılsın? Ay hiç önemli değil tabii sağlıklı olsunlar da🙏🏻 Ben bugün yaptırdım ikili test ama doktorum anlaşılmıyor dedi, biraz daha bekleyeceğiz bakalım 🤷♀️
damlac MineKasp ay kuzum valla benim ilk hamileliğim öyle kese şeklinden ondan bundan nasıl anlaşılıyor hiç fikrim Yok 😂 ama resmî açtım baktım erkek diye his geldi içime 🤷♀️
hulyafatmadmr damlac valla öğrensem de kıyafet alsam birkaç tane. Almazsam fenalık geçiricem her gün bakmaktan şunu alayım bunu da alayım. Hep de kız kıyafeti bakıyorum. 🙈 Ben hariç herkes erkek diyor. Öğrenince haber et bana
Glsm9191 damlac Ya canım bilemem ki nerden bileyim %100 deyince güvenecek misin merak ettim ☺️ Bacak arası görünmüyor ki tamamen kapalı pipi yok
damlac Glsm9191 ahahaha ilahi ya aşk olsun niye trollüyorsun beni 😂😂😂 ya canım zaten doktor bile görmedi biliyorum öylesine sordum 😂