Yuksell 14 kasım perşembe günü A101'e oturma simidi geliyormuş arkadaşlar. Fiyatı da 27.95 tl. Ben 70 lira civarına almıştım.Kuyruk sokumu ağrısına birebir mucizevi bir icat resmen😊
Mevr Yuksell bende daha çok ağrı yaptı oturma simidi 😔 en son doktorum magnezyum verdi bir aydır her akşam içiyorum anca rahatladım çekilecek gibi bir ağrı değil gerçekten çok zor
Yuksell Meltemkd rahim genişleyip bebek kendine yer açmaya çalışıyor, genelde uzun süreli oturanlar, masa başı çalışanlarda görülüyormuş. Doktorum daha da artacak bebek büyüdükçe demişti ama simidi kullandığımda beni çok nadir ağrım oluyor
ZehraMuge 10 haftalık hamileyim, bende de var 3 gündür ağrı. Ama rahim dışında miyomum var, doktorum onun ağrısı dedi. Oturma simidi ve masaj dışında başka çare yok
Meltemkd Yuksell Bende masa başında çalışıyorum aynı sıkıntı bende hamile olmadan önce de vardı o yüzden bu konu başlığı dikkatimi çekti. Baya kemiğim ağrıyor resmen şiddeti sürekli değişiyor bazen hiç olmuyor bazen çok çok fazla ağrıyor. Ağrıyan kısma dokunmayı denediğimde bile aşırı bi sızı oluyor. Umarım şimdi hamileyim diye ekstra sıkıntısını çekmem:/ O dediğiniz oturma simidini de mutlaka alıcam teşekkürler..