Feyzazdra 14+3 ah bu merakım duramadım yine 😂 en son 12 de gitmiştim biri kız biri erkek dedi bakalım doktor ne dicek dua edin kesin bişe söylesin ❤️
Yildizim5 ATC ikizi yokmuş 12. Hafta doktorun biri erkek derken diğeri kız demiş o yüzden tekrar gitmiş 😊inşallah Allah size nasip eder ❤️
ATC Feyzazdra hayırlı uğurlu olsun eşimin hayali ikiz oğlumuzun olması bi tane oğlumuz var diyorum ikiz olsa Da bi kız bi oğlan olsun diyo yok ikiz oğlan olsun 😂😂
Xxxcre3521 Feyzazdra Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah canım senin adına sevindim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaAllah..
Pelin1 https://i.hizliresim.com/p53z50.jpg Kızlar bizi de tahmin edin cinsiyet belli değil 13 haftadayız 🙈
Pelin1 Vnsgb ay ağzın bal yesin inşallah Ya gönlümden kız çünkü 2 oglum var Tabi en en önemlisi sağlıklı olması 😘❤️
Vnsgb Pelin1 ay inşallah kuzum allah gönlünüze göre versin benimde bi kızım var ikinciye hamileyim oğlum olsun istiyorum tabi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun öncelik oda 😊
Pelin1 Dilara1234 Ayy inşallah kurban olurum ağzınıza yüreğinize 😂😂😂 Tahmin hevesi bile güzel Gönlümden geçende kız olsun 🙏🏻🙏🏻🧿