Havvasavran Kızlar dün adetime 3 gün varken erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. 28 günde bir adet oluyorum. Benim gibi testi negatif çıkıpta sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Simsim6 Havvasavran ben adetime 5-6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti canim, tam adetimi bekledigim gunun sabahi normal gebelik testi yaptim pozitifti❤️
Ozge1044 Havvasavran ben ben adetime 3 gün vardı erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı ama adet olmam gerekn günde adet olmadım akşamında test yaptım pozitif şuan 4+5 günlük hamileyim
Zehramm16 Ben varım canım adetimden üç gün önce yaptım negatif çıktı adetim iki gün geçince kaset testde hemen pozitif çıktı inşallah seninkine pozitif çıkar bekle biraz canım
Havvasavran Zehramm16 yaa gerçekten mi bi an erken gebelik testinde yoksa olmaz diye düşünmüştüm. Bu erken gebelik testinin amacı ne o zaman
SecilM Benim de 5 gün var bu sabah erken gebelik testi negatif çıktı. Mersk ediyordum ben de bu konuyu. Benim bütün adet belirtileri var, aynı zamanda gebelik belirtileri de aynıymış zaten. Ama umudum yok hamilelikle ilgili. Yarın transferimin 11.günü kan vericem kesin çıkacak. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin🙂
nghn87 6gün kala erken gebelik testi yapıp negatif çıkınca üzülmüştüm.adet gününe 1 gün kala kanda pozitif çıktı.
Momof2child Ben varm 6gun once tam negatif ikinci cizgi yeri bile yoktu 3gun gecince adetm zorla hafif silik kan verdm kesinlesdi
Havvasavran Momof2child geç döllenmenin yumurtlama günüyle bi ilgisi var mı yoksa herşey normal olmasına rağmen o geç yerleşebiliyor mu rahme
Momof2child Momof2child 2 Hafta omce usm de hatta 1 hafta geri oldugunu soylemisdiler simdi 3gun geri oldgnu ogrendm
_Honeybee_ Benimde aynı şekilde negatif çıktı fakat adetimde 1 hafta geçti. En iyisi kan testi sanırım
Havvasavran _Honeybee_ kan testi evet tek çare. Benim yumurtlama günümden sonra 13 gün geçti. Yani geç döllenme olamaz diye düşündüm