Grisayfa Esmagunca aç karnına içtim her sabah ama kanım hiç değişmemiş 10.8 hamileliğimin başında dün yine kan verdim yine aynı altı aylık hamileyim şu an boşa içmişim herhalde
Mevicka Ben aç içemedim kahvaltının hemen üzerine alıyorum aylardır o şekilde kullanıyorum dokunmuyor
Meliha_nur Kızlar tok için ben sabah kahavltidan sonra alıyorum 2 ay oldu nerdeyse 10.3 ken 12.4 oldu
Ays_homee Bnde bulantı yapıyordu bnde sabah namaz vakti kalkıp bi tane alıp yatıorm ve gece uyumadan bi tane alıp yatıyrm vucudm alıstıı canm. Çay kahve sonrası öncesi içme. Yemeklerden sonra ve once ıkı saat gecmeden kullanma.
mceniz Doktor bana Komferfol verdi. Eczacı tok karnına dedi. Ben yine de sabah namazinda bir mandalinayla ve akşam yine bir mandalinayla içiyorum. Mandalina olmayınca limon dilimi yiyorum
Oznur_yildiz Kızlar kan ilacına ben daha başlamadım da 15 haftalık oldu benim sorum şu büyük kapsüllü ilaç içemiyorum duyduğum kadarıyla da kan ilacı kapsülü büyük onun yerine doktordan tüp şurup şeklinde isteyebilir miyim ilacı
ezoterik Oznur_yildiz canim beni 12.haftamdan sonra baslatti doktorum ayrica gynoferon küçük bir ilaç zaten icerken zorlanmazsin
momof3 Esmagunca Ben gece yatmadan önce içiyorum,birde eczacı kullanmadan önce ve kullandıktan sonra süt ben süt ürünleri tüketmemeye dikkat et demişti gerçekten tüketince çok dokunuyor...
ezoterik Ben akşam yemek yedikten 3 saat falan içiyorum üstüne de 1 -2 mandalin yemeye calisiyorum c vitamini ile iyi emildigi icin bir sorun yasamadim
Oznur_yildiz ezoterik teşekkür ederim o zaman söylediğin ilacı doktoruma söyleyim gittiğim de ondan versin
Esmagunca Bende 1 aydır kullanıyorum 2.aya geçtim kullanalı kanım değişmedi de fayda etmiyor mu acaba diye düşündüm