Btln rabnaz6822 onlardan biri biziz 13 haftaya kadar erkek diye söyledi doktorumuz 🙈 17.haftada kız olduğunu öğrendik şimdi 27+4 değişmedi 🌸
cansubsrr rabnaz6822 13 haftada dendi 15 gün sonra gel netleşir dedi yine kız dendi. 18de Bi gittik %100 erkek dedi biz şok 😀
Denizinci Haftada koz gibi dedi doktor, 12 haftada ikili testte kız dendi. 16. Haftada kontrolümüz var. Ben en başından beri erkek hissediyordum ama kıza inanılmaz alıştım ismiyle sesleniyoruz düşünün. Eğer bunda erkek derlerse ben şok, ben iptal ☺️
Feyzazdra Denizinci banada 12 de kıza benziyo dedi 13 de erkek dedi 15 de erkek dedi https://hizliresim.com/jqOg0g bu resmî verdi bacakta arası 🤷♀️🤷♀️
Denizinci Feyzazdra evet sizinki kendini belli etmiş maşallah 🧿 😌 benim 11. Haftada bacak arasına baktı bir şey yoktu 12. Haftada da bir şey yoktu o yüzden ben değişeceğini çok sanmıyorum ☺️
Pinarasil rabnaz6822 bana pipiyi gordum dedi kendimi alistirdim tabi babasida oyle😂 kontrol icin gittigimde cadı sonunda hareket etti dedi 😂 neye ugradigimi sasirdim alismasi biraz zaman aldi ama en onemlisi sagligi onlar iyi.olsun yeter 🤲🤗
Suunaa rabnaz6822 bende 13 de ogrendim erkek oldugunu canım su an 15+4 olduk değişmedi :)) sağlıkla alalım oğluşlarımızı insallah