• SağlıkGebelik
  • Mide ekşimesiyle bebeğin saçı arasında bir bağlantı var mı sizce ?

21+4 haftalık hamileyim hiç istifra etmedim. Ama 7. Haftada çok mide ekşimesi oldu kusma evresine geliyordum ama kusamıyordum. 3. Aydan bu zamana kadar hiç bir sıkıntım olmadı bu konuyla alakalı bu hafta yine başladı mide ekşimesi bebeğin saçının çıkmasıyla alakalı olabilir mi?
    Ne alaka 38 oldum hala mide yanması ekşimesi yaşıyorum kaynanam da saclaniyor diyor Rapunzel gibi doğacak benim oğlan heralde doğar doğmaz tıraşa gitcez😁
      Benim bebek de saçlı imiş, ama neredeyse hiç mide sorunu yaşamıyorum, ilgisi yok bence de
      Leman0134 saçsız bebeklerin annelerinin mideleri neden yanıyor o zaman 😊😊 bir alakası yok canım bebeğin baskı yapmasıyla alakalı sadece
      Leman0134 yok canm biraz batıl inanış gibi bişey o kesede rahminde olan bir bebeğin saçının mideni ekşitmesi pek mümkün değill 😊 mideyle ilgili yani şuan miden sıkışık vaziyette ve mide asidi yukarılara çıkıyor
      Genc_anne_adayi hahahahahaha 😂😂😂 canım ben hayatımda mıde yanması bılmem hamılelıgımde bıde reflu cıktı mıde yanmamdan ıkı ılac kullanıyorum hatta yerı gelıyor o kadar kusuyorumkı kan gelıyor😔 bunduruma gore benım çocuğun dogunca saclarını belıne kadar ormemız lazım😂
        gurcem 😁😁 aynen . Allah akıl fikir versin canm ne diyim. Doğurunca bebeğin saçlarının uzunluğunu da yaz doğum hikayene🤪😆😆
        Leman0134 😃 hiç alakası yok canım büyüyen rahim mideye baskı yaptığı için oluyor ☺️
        Leman0134 yok ya kocakari laflari hep. Hormonlarin degisimiyle mide kapakcigi gevsiyormus, oyle olunca midedekilee yukariya dogru ciktigindan yanma oluyormus. E bir de bebek buyurukce baski yapiyor. Sebep bu canim