hilobero Kızlar kontrole gittim şimdi doktor kese daha miniktir ultrason 10 gün sonra çekeriz dedi. Kan verdim tekrar beta ya bakıcak yükselişine, bide folik asit folbiol verdi kullananınız var mı?
hilobero Rabia59 Teşekkür ederim canım öyleymiş yan etkisi falan yok dimi bi kaç yerde okumuştum mide bulantısı falan yapıyor demişler falbiol için
Beyza_nur Valla ben 9+5 oldum foling kullanıyorum ben daha yeni başladım 3 ayı tamamlayana kadar kullan dedi sabah aç karnına içiyorum sen nasıl kullanıyosun ?? Sabah akşam aç tok??
hilobero Beyza_nur Daha yeni yazdı canım almadım öğleden sonra alıcam bilmiyorum nasıl kullancam kan için yine gitcem zaten söyler heralde
hilobero Secil_yilmaz Ya sağlıkla al kucağına inşallah canım çok tuhaf bi duygu ya Rabbim kimsenim kucağını boş bırakmasın inşallah❤️
hilobero Secil_yilmaz Kasık ağrısıysa o bende de var kuzum ama korkulcak bişey değilmiş rahim genişlediği için olurmuş benim bide göğüslerim aşırı hassas asla dokunamıyorum sızlıyor daha şimdiden çektiriyor sıpalar🤗 Aman sağlıklı olsunlar da 🙏