Mervezumra Likya mahmut cosar cok iyi bir doktor evet ama kendine ozel bir klinik acti herkesi durumu oraya gitmeye el vermeyebilir
Ays007 Mervezumra çok sevindim 🤗 ben sezeryan olmak istiyorum,sizin doğumunuz sezeryan mı yoksa normal mi oldu acaba özel değilse ?
Ays007 Mervezumra Darısı bana inşAllah bende güle oynaya çıkmak istiyorum spinal mi tercih ettiniz ve sezeryan gününü ne zamana veriyor tevfik bey 🤗😁
Mervezumra Ays007 spinal tercih ettim ben cati muayenesindeb sonra karar verdik 37mhaftada sancim geldi dogum yaptim
Ays007 Mervezumra En başından mı istiyordunuz sezeryan olmayı banada çatı muayenesi yapar mı acaba gerek var mı ki çok soru sordum kusura bakmayın 😊🤗🥰
Mervezumra Ays007 yok sorun degil evet ben normal dogum yapamazdim psikoljik cok korkuyordum cati muayenesi bile yaptiramadim cok agladim doktorumda normal yapamaiycami ikinamiycama o sanciya dayanamiycama karar verdi cunku ben cok istedim sezeryani o yuzden cati muayanesi bile olamadim yani
Fhisneli Saresidra tatlım merhaba ben alanyada yaşıyorum ve 20 haftalık hamileyim çook tavsiye üzerine daha önce anadoluda olup şimdi kendine özel yer açan mahmut coşar a gidiyorum ve her yazdgım msja cvb verip ilgilenio hemen hastanenin yanındaki binada zaten anadoluylada anlaşmalı doğumlarınıda orda yaptırıyo alanyanın en iyi ebesi anadoluda die ayrıca herkes konusuo
Ays007 Mervezumra Anladım canım bende korkuyorum normal doğumdan tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim inşAllah bu doğumunda bir önceki gibi güzel geçer Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤗
Okyanusta_bi_anne Merhaba canım ben mihriye hanıma gittim ilk başta rutin kontroller için pek fazla sevemedim . Şu an 9. Haftadayım Mahmut beye gidiyorum hamile kalmadan önce de ona gidiyordum memnunum Güler yüzlü konuşkan ilgili 🥰
Saresidra Kızlar ayrı post açtım ama burdanda Yaziyim alanyada Oturuyorsunuz sanırım hepiniz isterseniz buluşup yürüyüşe falan çıkabiliriz benim burda hic arkadaşım yok cok bunaldım