Vera18 34. Haftadayız dün hazırladım çantamı çok şükür her şey hazır heyecanla miniğimizi bekliyoruz 😇
Edaaks Brcum10 bizde 34 haftalığız ufak tefek eksiklerimiz kaldı oda göğüs ucu kremi orkid vs gibi. Çantayı hazırlayayım diyorum ama bi üşendim anlamadım hazırlamadım oysaki herşeyi ütüledim hazırladım 😂
Sedahatun Brcum10 35 bitecek benim de yarın, hazırlıklar tamam çok şükür 🙏🏻 Hastane çantasına ütüleyip koyacağım birkaç şey kaldı onu da hafta sonu halledeceğim🤗
gvnrz Merhabalar 🖐🏻 benimde gebelik haftam 30+5 Ama kuzum 3 hafta önden gidiyor Üstelik serklajlı olduğum için 3 hafta önceden hastane çantası da dahil herşeyi hazırladım 🙈 bir tek kendi pijama takımlarımı ve eşimin gömleğini koymadım çantama buruşmasın diye onlarda askıda bekliyor Az daha dayanırsa kuzucum sorunsuz sıkıntısız kullanmak nasip olur inşallah
OznurC 29. Haftadan beri çanta hazırlayacağım herşey alındı ama şükür 31+5 olduk bugün bebişinkileri yıkadım yarında kendi eşyalarımı yıkayacağım nasipse haftasonu da beşiği gelicek İnşallah sonra temizlik halı perde geliyor ama hal yok uykular hiç yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Brcum10 Nurcan6148 temizlik sona yakın yine yapılacak zaten cnm. Benim ağrım sızım çok olmuyor şükür ancak eşim yine de temizlik işlerini bana yaptırmıyor