Defne23 Kızlar şu reflüye bir çare bulanınız var mı? Akciğerlerimin bile sızladığını hissediyorum. Başım bile sızlıyor. Tahrişten dolayı kan tükürüyorum. Su bile içemiyorum. 🥺
Gizemabc Defne23 benimki sizinki kadar şiddetli değil çok şükür; ama çoğu zaman ejderha gibiyim😅 naneli falım sakız bana iyi geliyor, deneyebilirsiniz
Minikbebis Defne23 doktorum gaviscon içmeme izin vermişti cnm çok yanıyorsa doğal okarak süt muz geçirmezse eğer bi danışıp doktora içebilirsin
Defne23 69Seyda69 elmayı deneyeyim ben. Sağol canım. Ama ben su bile içemiyorum. 🥺 bu kadar tahriş olması normal mi acaba? 🙄
Cnsibrhm Defne23 bn valla miğde koruyucu hap kullanıyorm yoksa yaşayamam dpktormda kullanabilirsin dedi
Defne23 Minikbebis İnan ki muz yedikten sonra böyle oldum. 🙈 gaviscon aldım o biraz rahatlattı ama çok aşırı değil. Buna da şükür. 😅
Songultombul123 Canim ben her yolu denedim ama gecmiyir şurup aldim yok o da fayda etmiyor.doktorum lansor mide koruyucu yazdi col şükür hmne yersem yiyim hic yanma yok artik
Defne23 Songultombul123 şimdi gaviscon kullanıyorum. Az da olsa rahatlattı. Ama yine devam ederse muhtemelen bende ilaca başlayacağım 🙈 Allah yardımcımız olsun.
gurcem Defne23 canım mıde yanmamdan dolayı kanlı kanlı kustum derhal ılaca basladım cunku onlemını almazsan yarayancevırıyor dahada kan artıyor.Hayatımda reflu bılmezdım oda bende cıktı
Defne23 gurcem aynen önlem alınmalı zaten. Hatta ben bu yüzden konuşamadım gün boyu. Boğazımdan tut ciğerlerime kadar sızlıyordu. Yemek bile yiyemedim. Allah yardımcımız olsun canım.
gurcem Defne23 canım surupla olacak ıs degıl mıde hapıda vermesı lazım her aksam nexıum gunde uc olcek gavıscon ıcıyorum derhal caresıne bak yoksa o acın artar
Talhaninannesi Defne23 şuruplar haplar vs vs hiçbiri etki etmedi malesef.. her yanmadan sonra kabuklu 5 6 tane salatalık yiyorum anca öyle Rahat edebiliyorum.