Ecrinbzkrt Sueda29 benım daha ogrenmeme var ama bende sankı erkek bebegım olcak gıbı hıssedıyorum ki cevremde öle😁
Suunaa Sueda29 bende 2 hafta once ogrendim ve aynı olmustum cok degisik gelmişti erkek cocugu nasıl birşey ki bi erkek yetiştirmek diye. Ama sanırım cok keyifli olacak :)) onunla arabalarla falan oynamak. Şimdi 15+2 yiz. Sizin ne kadar?
Rbs111 Sueda29 gözün aydın canım gönlündeki okduysa😍 allah önce hayırlısını sonra gönlümüzdekini versin
Sueda29 Hazar_hazal ilkez dün hareketli gördüm ve ultrason açılır açılmaz pipisini gösterdi :) bn cinsiyet için gitmemiştm normalde hemen dedim hocam cinsiyeti belli:) doktor güldü dedi yok belli değil bende dedim ki ortada ya belli:) doktor gülerek yüzde yüz erkek dedi
Deletedmom0423 Sueda29 hayırlı evlat olsun inşallah canım efendi uslu kadına saygılı bi erkek olsun inşallah
Sueda29 Suunaa bnm 13 2 .bnde çok garip hissettim kendimi hareketlerinin oldugu cd verdi doktorum sürekli açıp izliyorum harika bişey:)
Sumeyyee_ Suunaa bende 15+2 banada hep kiz dedi cevrem ama 12. Haftamda erkek oldugunu ogrendm ben şok 😁😁 tabiki hayrlsii nyse o olsn zaten ilk olacak
Sueda29 Rbs111 cnm ben aslında hep kız diye hissediordm eşim erkek istiodu:) en önemlisi saglıklı olması allah herşeyn hayırlsnı versin
Ecrinbzkrt Sueda29 bende öleyım ama tatlıyı seven ben suan hıc aram yok hep tuzlu eşki seyler cok tuketıyorum kı yemegıme tuz katan ınsan degılım olmasa bile suan tuzsuz yemıyorum😁
Sermec Sueda29 bizim oğlusumuz olacak 12. Haftadan beri belliydi 16. Haftada ve 20. Haftada kesin kanıtlandı 20+1 haftalık olduk 🥰
Sueda29 Sermec bnm ki dün acayip hareketliydi zaten cinsiyeti öğrenmeden önce sol tarafımı acayip acıtıyodu:)
Sermec Sueda29 ben de 2 gun önce gittim ultrasonda durmuyordu bır yuzunu dönüyor bir sırtını elleri kolları bir yerde doktor resim verirken ölçüm yaparken zorlandı durmadı sıpa 😁
Sueda29 Sermec bnmde aynı ve hareketlerini kendime benzettim elini sürekli başına doğru götürdü oynuyo tekmelio oturup saatlerce izleyesim var
Sumeyyee_ Sueda29 bnde sivilcelendm ve tatli hic yiyemiyorm hep turşu limonlu seyler isytiyo canm demekki ye ekşiyi çikar ayseyi teorisi yanliş 😁😁
Sueda29 zelis63 bnm hemen gösterdi pipiyi ultrason açılır açılmaz:) bn cinsiyet öğrenmeye gitmedim oysaki ve hep kız gbi geliodu banada çirkinleşmem ekşi yemem karnımın şekli:)