Babyinlove81 11+5 hamileyim iki gündür dikkat ediyorum yemeklerden sonra gece yatarken nasıl anlatsam sızlama gibide değil böyle kürdan ucuyla batma gibi hareketler hissediyorum hatta kimi zaman akşamları muhabbet ederken istemsiz tepki verebiliyorum acaba bu kadar erken hissedilir mi ?
Saliha28 Babyinlove81 imkansız canım doktora söylesen gazdır der biz 18+6 olduk daha dün akşam çok az bir şekilde hissettim☺️
masalsii Babyinlove81 haftamız aynı ce canım o sızlamazlardan bende hissediyorum ama bebek oldgunu sanmıyorum kucuk suan ve kemikleri çok ince 🥰 aralık sonlarına dogru heralde başlarız hissetmeye diye düşünüyorum
Haticemre21 Bende 18. Haftalarmda hissetmeye basladm ama çok az az smdi bildiğin taklalar atıyor 24 haftalığım 😍
Ebru_erutku34 Ben 17+3 günlükken hissettim şuan 19+2 haftalığım dün doktora gittiğimde AA ama çok hareketli bu dedi geçen haftalarda perinatolojide aynı tepkiyi almiştim ben baya hissediyorum Hissetmemek elde değil 😂😂❤️
Sueda29 13 2yim yaklaşık bir haftadır sol tarafımda bi sızı mı desem yumruk gbimi desem geçen gün ters döndü gbi oldu çok değişik bişey:) bebişim erkekmiş dün öğrendik:)ve acayip hareketliydi :)
nurselies 9 haftalık falan iken hissettim ama tabi ne olduğunu anlamadım başta. Şimdi 12 haftaligiz. Oooo geceleri anneye rahat yok taklalar atıyor bizimki icerde.