Kardelenyigit Kızlar 4 gündür sabahları belli markanın sucuğunu yiyorum küçük doğrayıp iyice pişiriyorum acaba bir şey olur mu ya sabahları resmen ondan ye diyor bünyem 😏11 haftalık olduk bugün
Beyzanurlina Kardelenyigit melemene yumurtalı herturlu yiyorum valla pişmiş olarak tabi kuşum ama nedense içimden bi his salam sosıslerden uzak dur diyo nıe blmıyom🤣🤣
Nltka Ayy öyke severdim ki o sucuğu kahvaltılarda falan şimdi etle ilgili hiç birşey tahammülüm yok zorla yutuyorum . Birşey olmaz canım iyi pişirdikten sonra salam sossis iyi değil diye biliyorum
Kardelenyigit Nltka teşekkür ederiimm zaten az tüketiyorum salam sosis değilde sucuğa düştüm şu sıralar 😂zaten küçük küçük doğrayıp iyice pişirerek yiyorum içimi rahatlattın vallahi
Kardelenyigit Beyzanurlina salam sosis İnan gebelikten öncede ağzıma sürmezdim sucuğa çok sevindim sorun olmamasına 🤪🥰
zelis63 Kardelenyigit bende özel kavurup yeme yapmam ama pizzada tostta yerim canm şu Kangal sucuklar var kasaplarda istersen ondan al ye onlar daha sağlıklı