Minnosannesi0 Kızlar migde yanması olduğunda büyüklerimiz bebek saçlanıyor derler doğru mu sizce ? Bir defa bile migdem yanmadı benim ya 33. Haftalığız 🧿🧿🧿🧿
Sebogelin Minnosannesi0 tamamen uydurma, ilk kızımda deli gibi midem yanıyordu tamamen kel doğdu benim kızım 🙂 annemde öyleymiş kardeşlerimde bende kel doğmuşuz.
Bambu Minnosannesi0 benimde yanmiyo ya 26+5im eger bu gerçekse yanmadığına oturup üzüleyim 😂severim saçlı olsum keratayı 😂
Minnosannesi0 eliffgokayy1711 benim hiç yanmıyor ya bazen babaannem gülüp kel kızımız nasıl yavrum diyor bana 🤣🤣🤣
Tubi3866 Benimki çok yanıyor saçlı mı olacak doğunca göreceğiz ama bunun tıbbi olarak doğru olmadığını söylüyor doktorlar rahim büyüyüp baskı yaptıkça bir de hamilelik reflüsü oluşursa ondan kaynaklandığını söylüyorlar
Minnosannesi0 Tubi3866 evet bende internette öyle okumuştum merak ettim büyüklerin dedigi de doğru mu diye
Tubi3866 Minnosannesi0 valla onların dediği de çok mantıklı geliyor aslında ama bebek aşağı döndü benim mesela kafası aşağıdayken dahi midemi nasıl yakacak diye de düşünmeden edemiyorum 😁😁😁
Minnosannesi0 Sebogelin iyi bari demek ki doğru değilmiş gerçi çokta önemli değil de saçlı veya saçsız insan doğru mu acaba diye merak ediyor
C1narbaris_ @Minnosannesi0 benim 8. Haftadan sonra hep ekşidi normalde çok erken diyorlar benim de ilk gebeliğim pek fazla da bı bilgim yok
Minnosannesi0 Tubi3866 ayy bilmiyorum benim kafası yukardayken de yanmıyordu şimdi aşagıda yine yanmıyor 🤣🤣