Nltka Kızlar tuvalete girdiğimde ne yaparsam yapayım büyük abdest küçük abdest sonrası bir sancı giriyor tuvaletten çıkınca geçiyor sizde de oluyor mu
Sahreyldrm Nltka idrar yolu enfeksiyonu olabilir kuzum bende yanma falan yok diye suphelenmemistim ama idrarda enfeksiyon çıktı malesef bı test yaptır istersen nolur nolmaz
Cemre20 Nltka ben de 19 haftalığım aynısı geçen benim de başıma geldi kasılmam oldu sanki bebeğe bişey olmuş gibi hissettim bi daha küçük tuvaleti kullanmadım klozeti kullanıyorum şimdi
Genc_anne_adayi Bende oluyor tuvalete oturunca oluyor sanki kabız olmuşum gibi oluyor kalkınca geçiyor
Nltka Genc_anne_adayi böyle içerilerde ağrı popoda değil ağrı anlatamıyorum ama sanki içimde yer açılıyor gibi bir ağrı ama birtek bende mi bilemedim 🥺
Sirin_beyza Nltka canım bir idrar tahlili ve Kan ver bende o haftada oldum sonra doktora dedim test yaptı enfoksiyon cıktı 5 gün yattım çok ciddi bunlar önemli bu haftada genelde oluyor
Genc_anne_adayi Nltka haftan da erkenmis ben 38 haftalgm bebek büyüdüğü için oluyor seninki niye oluyor acaba
Bihem Bende tam bunu soracaktım, afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım kasılıyor sanki, sadece tuvalet yaparken oluyor ama. Ne yanma ne sık idrara çıkma ne kabızlık vs hiç bir şeyim de yok çözemedim 😕
Elzeminval Bihem alaturka mı yoksa klozet mi alaturka ise kasıklarınızın ağrısıdır o.bende öyleydim sonda hemşire bir arkadaş klozet kullan dedi kullanmaya başlayınca geçti o ağrı çok şükür klozet deneyin geçer sizin de inşaallah
Nltka Genc_anne_adayi benim iç karnım çok dar sanırım çünkü karnımda çok büyük hiç 19 haftalık gibi değil 7 aylık sanıyor herkes
Nltka Sahreyldrm evet dün tahlil vermiştim şimdi doktordan geldim enfeksiyon varmış ama yanmam olmuyor hiç sadece kasılıyor tuvalet sonrası bakalım artık 🤔
Nltka Cemre20 ikisinde de oluyor benim sancım şimdi doktordan geldim enfeksiyon varmış zaten o yapıyormuş
Rainhn Bende 21 haftaligim artık normal wc kullanamıyorum çok sıkışıyorum karnimla bacaklarim nefes nefese kalıyorum kalktıgımda 😂