Baharali Nesizade05 canim ben suan 20+6haftalik gebeyim ama benimde hic ama hic mide bulantisi olmadi sadce naneden cok sogudum kokusu gelince kusuyordum her insan mide bulanitisi yasicak değil yaa icin rahat olsun😊😊
Seherhanife Nesizade05 12+4 teyım. Hamılelliğimin en başından bu yana hiç bulantım olmadı ve hala daha da yok çok sükür🙏. Bende hep sizin gıbı düşündüm ama hiçbir anormal durum olmadıgını söylediler. İçiniz rahat olsun🤗
hndgkct Nesizade05 benim de ara ara oluyor canım kusma hiç olmadı mide bulantısı da çok nadir oldu yani bende bazen diyorum acaba bir sorun mu var ama böyle hamilelik geçiren çok varmış yani hiç merak etme 🤲
Ozge_28 Nesizade05 olmasın zaten çok şanslısınız 🙂 5.haftamda başladı 9.haftadayım hala devam ediyor iğrenç bir şey insanı hayattan soğutuyor keşke benim de olmasa ☹️
Nesizade05 Seherhanife çok teşekkür ederim umarım öyledir her sabah olurdu bu sabah yok doğruyu yanlışı bilmeyince insan tedirgin oluyor :(
Mrwmrw Bende 8 hastalığım hiç yaşamadım mide bulantısı. Ilk gebeligimde de olmamıştı. Emin ol olmaması çok iyi,kendini şanslı hissetmelisin.
Nltka Benimde hiç bulanmadı 19 haftalığım . Dişimi fırçalarken kusarım arada fırçayı dilime çok değdirince falan
Nemoanne Nesizade05 ikinci gebeliğim 34+3 deyim ve ikisinde de midem bulanmadı,kusmadım sadece ekşi, tuzlu yemek istedim ilk aylarda; bu arada biri erkek biri kız ,o hakkılı ayşeli söylenen de yalan bu arada 😆