deletedmom150 Merhaba tatlı anneler ve anne adayları benim bir sorum olucak tı. 28 haftalık hamileyim. Bir kaç gündür bebeğim eskisi kadar güçlü tekme atmıyor durgunlaştı. Sebebi nedir acaba?
Bsye16 deletedmom150 aynı durumu bende yaşıyorum sebebini bilmiyorum ama bişey farkettim ben ne zaman temizlik yapsam veya kendimi biraz fazla yorsam o zaman bebeğim az hareket ediyor bende endişeleniyorum
savci78 Bende de aynısı oluyor 27 haftalığım bu ara baya azaldı çok yorulunca hele hareket hiç yok endişeleniyorum ister istemez bi de çok asagida duruyor kasiklarimda hissediyorum
shsn savci78 o haftalarda normal oluyor 34 oldk 29da doktora ble gitmştm hareketleri azaldı dye. Dnlenmelk yorlmamak önemli
deletedmom150 shsn dinlenince düzelirim yani elimi koyunca Felan vuruyor da o eskisi kadar güçlü değil yani
3406044 shsn ama yürüyüş yapın hareket edin de diyorlar öyle olunca yoruluyor insan bende gündüz az hissediyorum hareketlerini yürüyüş yapmasam bile evde durmuyorum insan ne yapacağını şaşırıyor
shsn deletedmom150 savci78 canlarım oluyor bebek hergün aynı olmuyorki suyu çok için dinlenin allahn iznyle birşey olmuyor. Zamanla güçsüzleşiyor bi bakıyosn dsha güçleniyor hergün farklı.