turkan_dumrul Merhaba anneler. Devlet hastanesinde dogum yapmis olaniniz var mi varsa sirayla yanitlar misiniz? Dogumu nasil yapiyolar mesela 1• kesi yapiyorlar mi yaparken uyuşturuyorlar mi hissediyor musunuz ? 2• dogum sonrasi hastanede kaç gun kalınıyor? 3• sigortaliyim her hangi bi ücret ödeniyor mu , evet ise ne karar ödüyoruz? 4• Epidural dogum oluyor mu ucretli mi ? ••Suan aklima gelen bunlar cevaplarsaniz sevinirim 🙏🏻🙂 #Antalya
Bsraozturk turkan_dumrul 24 saat bekletiyorlar ama eğer mesai saati dışında Doğum olursa akşam 24 saatte değil ertesi sabah çıkarıyolar ben 20:25te Doğum yaptığım için ertesi gün aynı saatte çıkış yapamadım işlemler o saatte olmadığından diğer sabah çıkmıştım
Melikerdem turkan_dumrul bende Antalya'dayim ve devlette yapmayı düşünüyorum yapanlar varsa bende fikir almak istiyorum ki zaten ebelerden bu konular hakkında eğitim isteyebilirsin yardımcı oluyorlar
Bsraozturk Ben şehir hastanesinde yaptım canım kesi yaptılar yani yapmışlar o an onu anlamıyorsun zaten uyuşturup yapmışlar ne iğneyi ne kesiyi anlamadım epidural bildiğim kadarıyla olmuyor ebelerim çok iyiydi gayet güzel bi Doğum oldu herhangi bi ücret ödemedik ki o zaman eşimin sigortası dahi yoktu