Bellasss öncelikle merhaba😊 zorlu bir geçmiş, izleri şüphesiz zaman zaman yeniden sizi üzüyordur ama çok güçlü bir annesiniz ve bence çok düşünceli bir eş😊🌿 sorunuza gelince; çıkacağını sanmıyorum sistemde. Ben de ilk hamileliğimde özel klinikte amniyosentez oldum, doğumda asla karşıma çıkmadı. O da tıbbi bir müdahale ve bebekle ilgili neticede, çıksa çıkardı. Bir de doğumum sezaryendi, özel hastanede form doldurduk (kürtaj vs sormuyor bile formda), hooop ameliyathaneye aldılr beni, doktorumu bir orda gördüm bir de ertesi gün taburcu olurken. Aynı hastanede aynı doktorda arkadaşım normal doğum yaptı, onun da süreci aynıydı. Yani asla önceki müdahaleler, rahim durumu, doğumlar vs konuşulmadı. Arkadaşımın 2. Doğumuydu o bile gündeme gelmedi. Oradaydım ben de. Yani demem o ki, doğum zamanı tek bir odakları var, bebeği çıkarmak😊 zaten 5 sene geçmiş üstünden, forumda gördüğüm kadarıyla doktorlar hep 6 ay ara verin kürtaj sonrası yeterli diyor, sizin rahim hiç kürtaj olmamış gibi tamamen normale dönmüş 😊 endişe etmeyin kalan son 4 ayınızın tadını çıkarın, hayatınız günden güne güzelleşmiş şükür, artık daha da güzel olacak böyle vesveselerle içinizi karartmayın😊