ikicocukannesi_ Hayırlı geceler kizlar çok şükür nasip oldu buraya doğum hikayemi yazmak ama ben baştan başlamak istiyorum şimdiden hakkınızı helal edin biz eşimle 2017 Kasım 19da evlendik ve ilk günlerden beri tek isteğimiz evlat sahibi olabilmek ben 21 yaşında evlendim ve hayatımda ilkkez kadin doğum polikinligine gittim ilk gittiğimde yerde ise polikistik over olduğunu öğrendim bunu öğrenirken 5 aylık evliyim ve kimyasal gebelik geciriyormusum doktor bana çok olumsuz konuştu bu tür bir hastalıkta bebeğinin olması çok zor sen direk tüp bebek yaptır falan benim baya morelim bozuldu esiminde içi rahat etmedi akşam bizim yakınımızda bulunan özel bir hastaneye gittik vajinal ultrason yapıldı rahim duvarin kalınlaşmış diyerek bthcg yapıldı sonuç 24 doktor hamilesin dedi yanlız kimyasal olabilir haftaya cuma tekrar gel ultrasonda görünmese kimyasaldir zaten dedi tabi ben buralarla hiç ilgilenmedim eşimde aynı sekilde içim içime sığmıyor herkese söylemek istedikki öylede yaptık fakat 5 Mayıs 2018de düşükle sonlandı gebeligim tabi bende bir çöküş oldu bu piskoloji sıfırlarda kendimi sigaraya vurdum hep kendimde suç buldum hamile kalmayı bile beceremiyorsun Melek bir çocuğu içinde tutmayı bile beceremiyorsun diye sucladim kendimi velhasıl kelam Aralık 2018 oldu biz aşılama kararı aldık eşimle tıp merkezi vardı oradaki doktoru herkes çok övdü bizde oraya gittik doktor aşılamayı uygun gördü 8 Aralık'ta adet oldum ilaçlara falan başladık adetim bitti falan 18 Aralık'ta aşılama gerçekleşti ama sperm ayristirmasi yapılmadi bu yüzden sağlıklı sperm ile sağlıksız sprem enjekte edildi aşılama tuttu ama boş gebelik oldu 19 Şubat 2019da kürtaj oldum hayatımdaki en zor günlerden biriydi sonrasında gelecek olan mucizemden haberim olsaydı kötü dusunmezdim gelelim oğlumu nasıl öğrendiğime ben tabi araştırmalara başladım kürtajdan sonra nezaman hamile kalınır diye kağan kocatepenin videosuna denk geldim orda şöyle diyordu kürtajdan 2 hafta sonra yumurtlama başlar gebe kalma olasigi yüksek adet görmeden de gebe kalınabilir nerdeee keske diye geçirmiştim içimden mart ayınin bitimine yakın hala adet olmadım diye soğan kürünü uyguladım herzaman işe yarardı busefer olmadı eşime dedim Nisan'da maaşını aldığında ben bir doktora gidiyim yine adet olmicam galiba dedim 1 Nisan doğum günümdü 4 Nisan'da hastaneye gittim muayene oldum bişey görünmedi doktorum kan testi yapalım her ihitmale karşı dedi benim için o 1 saat geçmedi ben hep orda 0.5 görmeye alışmışım sonucu aldım ve 326 gözlerime inanamadim doktorun odasına nasıl gittim orası hala bende yok 8 ay boyunca diken ustundeydik ha bişey oldu ha olucak hareket etmedi hastaneye gidelim ağrım var hastaneye gidelim en ufak birsey için kaç defa gelmisimdir hastaneye sayısını bilmem velhasıl kelam büyük gün geldi geçen hafta rutin kontrolume geldim pazartesi herşey yolundaydı ertesi gün misafirim vardı gün içi lavaboya gidemedim misafirlerim gittikten girdim iç camarim esofmanim sırılsıklam ilkten anlam veremedim terlemisimdir onun yanında belki idrar kacirmisimdir diye düşündüm ama arkası kesilmedi cumaya kadar az az geldi normalde doktorum bana 2 hafta sonra gel demişti ben cumadan gitti meğer gelen suyummus suyun sınırda dedi 36. Haftayı tamamlatmaya caliscam dedi bol bol su dinlenme hepsini yaptım değişen birşey yok 13 Kasım Çarşamba gel dedi okadar gelince için rahat etmedi pazartesi geldik eşimle suyun azalmış baya dedi bugün takip yatisi yarın doğum beynimden vurulmuşa döndüm sevinç üzüntü endişe korku bütün duygulari yaşadım o an pazartesi takip yatisi verdiler öğleden sonra yattım salı sabahı 08.51de oğlum dünyaya geldi erkenci olduğu için nefes alıp verislerinde bir takım düzensizlikler varmış şuan yeni doğan yoğun bakiminda 4 kat yukarda ben sezeryan dikislerimle baş etmeye çalışıyorum ama her canım acidiginda diyorum oğlunun sana ihticagi mizmizlanma çok şükür Rabbime 1 gunluguz dahada iyi olucaz inşaallah dualarınızı eksik etmeyin kizlar Perşembe günü ben taburcu olucam inşaallah oğlumla eve dönmek nasip olur darısı tüm anne adaylarının başına rabbim hepimizin evladını korusun
12345678 Rabbim inş saglıkla büyütmeyi nasip eder. Bebeğinizi de alır birlikte dönersiniz inş evinize .🤗🌸🐣