Hsnoya Meraba güzel anneler oğlumun adı çınar kızım Olacak ama hala isim bulamadım yardım lütfen💕💕💕💕💕
sss Hsnoya bade, kumsal, ada, asel, öykü, rana, ela, rüya, eflal, minel, ahu, alara, asu, beren, bensu
Nergiztn Aynı sorun bende de var 96 gün kaldı ama hala kızımın ismini bulamadım eşim Kuran'dan geçsin çok istiyo ben anlamı güzel olsun yeter diyorum kaldik öyle
Ozgulyuksel Nergiztn benım kızımın adı ebrar kuranda gecıyor arap kokenlı kuranda sea ebrar 6 ıyılık sahıbı hz ebu bekır,hz.osman,hz.omer,hz.alı,hz.hasan,hz.huseyın bunların ıyılık ozellıklerı bı bakın ıstersenız ben cok severek ısteyerek koydum adı gıbı olsun ..sımdı gene kız bebek beklıyoruz bunda da sumeyra,duha,zumra,asel,afra,efdal bunlardan bırı olucak ınsaallah bakalım😁
Hsnoya Ozgulyuksel şaka gibi biraz önce Ebrar ismini konustuk eşimle anlamı çok hoş geldi isimden ziyade olabilir dedik ilk kez eşimle ortak nokta bulur gibi olduk şimdi de yorumu okuyunca şaşırdım 😄aklımda su an icin bakalım 😊
Bernaaa Canım benimde kızım oluyor nasipse,adını aile bireyleriyle ortak koyduk eşim,oğlum ve ben😇💏💜 Eylül Ada....oğlum da iki isim olduğu için hep iki isim düşünmüştüm zaten,en son bunda karar kıldık...Allah yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah🙏🙏🙏
Oykum 💕minel,asya öykü favori isimlerin kızım olursa birini koycam Allah kısmet ederse inşallah 🙏❤sevgiler💜
Rumeysacar Yansı Miray Defne Asel Cemre Öykü Masal Afra Kumsal Turna Almina Duru Ece Ada Eylül Elçin Maral Öykü Tutku Arya İlke Esleem İkra