Alarasel Hiranurhilal malesefki böyle bi durum var 4 kg bebek Allah korusun omzu takılsa sıkılsa vs bu riskler göze alınırmı ye
Skn23 Alarasel suni sancı almadı ki kendi de ne bi gram sancısı geldi ne açılması 😁 öylece bekledi 41 olunca kakasını yer belki diye sezeryana aldılar
Skn23 Alarasel valla bizim iki gelinde öyle oldu ya 😂 ikiside 41 de mecburi sezeryan oldular 😂 inşallah onlar gibi olmam😂
Alarasel Skn23 direkt sezeryan yap snde cnm😂😂😂😂😂😂😂ay bn 38 e kdr zor durdm 41 i düşğnemyrm🤣🤣😨😨😨🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️😑🙈
Esesennn Hiranurhilal suni sancı tehlikeli mi? benim de öyle bir düşüncem var da kaynanam suni sancıda çocuğa bir şey olursa sorumlusu sensin dedi gerdi beni.
Hiranurhilal Esesennn ay niye tehlikeli olsnki oyle olsa niye versinler ama normal sancidan daha fazlasiymis nirmal sanciyi bilmiyorm 2 dogumumda suni sanciyla oldu
Alarasel Esesennn ama genede bnce zorlama risk oranınartıyo yani bebek kilosu yüksldikçe hem senşn hem bebeğin için hayırlı doğmlar☺️
Fasulyem22 Esesennn bebeğin hareketleri azalmış diye 3 kere nst ye girdim allahtan hareketlendi yoksa ayaküstü doğuruyordum 😄
Esesennn Hiranurhilal dayanılmaz mı sence yani 4cm açılmadan sonra epitural olucam ama insan korkuyor 🙄