Aynur1990 35+4 üz bugün çatı muayenesi yaptı doktor hiç ağrım sancım yokken sancı ve bel ağrım başladı muayeneyle ilgili olabilir mi acaba
199322 Aynur1990 bazen olabiliyormus burdaki bayanlardan okudum korkmaniza gerek yok isterswniz doktorunuzu arayip yarin danisabilirsiniz
Bilge80 Aynur1990 çatı muanesi için çok erken değil mi ? Benim ilk gebeliğimde doktorum 39+3 de yapmıştı . Normali 37 den sonra diye biliyorum
Esmayusuf33 Ben 37 den once izin vermicem cati muanesine onemli bisey olmadikca cunku gorumcem cati muanesi oldu 7 ayiydi ve olur olmaz suyu geldi erken doguma aldilar ben daha gebeligimin en basinda hamile oldugumu bilmeden alttan muane yapildi ve adet sancisi gibi kramp gibi agri oldu belimde ve kasiklarimda
Ruzgarhatice Aynur1990 benim bi yakınım çatı minesi oldu 1 gün sonra doğum yaptı 😊 rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza hayırlısıyla
busrasahinn Aynur1990 anladım ben bir kere çatı muayenesi oldum onda da doğum icin gittigimdeydi inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına 🙏
Bilge80 Aynur1990 ağrılarınızın olması da büyük ihtimalle doktor alttan baktığı için uyarmış olmuştur ondan yani rahminiz yumuşamaya başlamış olabilir
Aynur1990 Bilge80 bide 2 -3 gündür kaşıntı başladı kollarım da bugünde ağrılar bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum artık😊
Bhraydn Catı muayenesinden sonra o agrılar oluyor canım dogumu başlatmak için yapılıyor inşallah dogumun baslamıstır hayırlısıyla kucagına alırsın darısı bizlere inşallah 36 haftalığım
199322 Aynur1990 allah yardimcin olsun evde cekmek daha iyi tabi sancilarin duzenli olmadiginda istersen biraz ilik dus al iyi geliyormuş tabi uyanik biri olsun yaninda