Hasret_arslan Arkadaşlar 20+2 yim 25 haftalikken şeker yüklemesi yapacaklarmış etrafımdakiler sürekli yaptırma diyor sizce ne yapmalıyım yada yükleme yapmasam Bi sorunla karsilasirmiyim
Dilara1234 Hasret_arslan 2 defa Doğum yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bir sorunda olmadı çok şükür
Linesarye Hasret_arslan ben yaptırmadm doktorum gerek görmedi.. ama bence sen doktorunun dediğini yap
Alarasel Hasret_arslan bn yaptrmadm cnm bu şklde tervih ettim ama sana yaptr yada yaptrma diyrmem bikaç dra danış bi
Ebruas Bende yaptırmadım. daha doğrusu doktorum açlık tokluk bakıcam bir sorun görürsem yaptırırz dedi. Sorun görmeyince yapmadı. Ama yapalım deseydi de doktorumun yönlendirmesine göre yol izlerdim
oznurckose Hasret_arslan Ben yaptıracaktım açlık ve tokluk şekerlerime baktırdım belli oranın altında çıktığı için doktorum eğer yüksek çıkarsa yaptır dedi bende yaptırmadım
Grhn Hasret_arslan kesinlikle yaptırılmalı bende yaptırdm çıkmadı zaten yoksa çıkmıyor korkmayın Zararıda yok Arkadaşım yaptırmasa şeker olduğunu öğrenemezdi şuan insuln tedavisi görüyor ve bebek içinde riskli yaptırmazsanıZ.
Bsecill Hasret_arslan doktorunuza güvenin ve onun dediğini yapın. Doktorum önerse kesinlikle yaptıracaktım lakin doktorum gerekli testleri yapıp sonuçlarında gerekli olmadığını söyledi. İnsanlar bilmeden konuşuyor sadece dediğim gbi doktorunuza güvenin