Asya2020 Kızlar ben devlet memuruyum rapor hakkında bilgisi olan var mı mesela 2020 den sonra alıcağını raporlar Doğum yaptıktan sonra alıcağım raporları etkiliyor mu ? Bir de farklı doktorlar dan kaç gün rapor alabilirim yılda
Mltm12 Asya2020 heyet raporu alırsan sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum. Normal raporda süre kısıtlaması ne kadar bilmiyorum
Asya2020 Mltm12 ben haZiranda Doğum yapıyorum. OcAk da heyet raporu alsam O yıl ki rapor hakkımdan gitmez dimi
ayshen1003 Asya2020 yılda 40 gün rapor hakkımız var ben de devlet memuruyum. 2020den sonra aldığın 2020de doğum yaparsan doğum iznini etkilemez ama doğumdan sonraki raporda tabiki de ikisi de 40 günden düşer
Asya2020 ayshen1003 işte Doğumdan sonra kullanacağım raporu etkiler mi diye düşündün demek düşülüuot . Peki ocak ayından sonra heyet raporu alsam normal raporu yani Doğumdan sonraki alıcağım rapordan düşülür mü
ayshen1003 Asya2020 onu bilmiyorum idareci birine sormak lazım . heyet raporu ne kadar süreli alınıyor biliyorsanız bana da söyleyin😂
Momyorgun Haftaya kadar heyet ya da normal rapor alabilirsiniz 32. Sonra alacağınız rapor analık raporundan düşer