[silindi] Merhaba. 2 gun once kan testimde beta degerim 50 çıkmışti bugun verdigimde 62 olmuş. Büyük ihtimalle dış gebelik olduğunu düşünüyorum. Saglikli gebelik olabilir mi ? Dış gebelikte sorunlar nelerdir ? Tekrarlar mi ?
Pcoslubiranne [silindi] muhtemelen kimyasal gebelik geciriyorsunuz.dis gebelikte her sey sagliklo gebelik gibi ilerler yalniz kese rahme degil rahim disina yerlesmistir.Bebek de orada olusur o yuzden erkenden mudahale edilmesi gerekir.
Kmndas [silindi] dış gebelik olsa betan hızlı hızlı 2 3 katına çıkıyor bildiğim kadarıyla büyük ihtimal kimyasal geçiriyorsun canım gene de doktora git benim bi kimyasalım var betam seni gibi olmuştu adetimi 10 gün geçti kanamayla attım adet olur gibi ama biraz daha yoğun ve ağrılı oluyor normale nazaran
Demirleblebi [silindi] dış gebelik olsa değer yükselir ama kese dışarıda oluşur ve mutlaka müdahale gerekir. Muhtemelen kimyasal gebelik olabilir.
ceylin4 Aynı yere mi yaptırdın canım testi, inşallah sağlıklı gebeliktir. Ama dış gebelikse kendini kanamayla atıyor bildiğim kadarıyla. İki kez kimyasal yaşadım bende ☹️
Kardelenyigit 8 ay önce dış gebelik geçirdim 12 gün süren kahveeengi lekelenmelerim oluyordu rahmim temizleniyor sanıyordum kendimce 2 ay sonunda içimden bi his test yapmamı söyledi ve kopkoyu bi sonuçla karşılaştım o gün yoğun karın ağrım kusmam ve bayılmam ayrıyeten kanamam olunca doktora gittik ve betamın 2500 olup iç kanama geçirdiğimi dış gebelik olduğunu anladık o derece geç kalmıştık açık ameliyat oldum ama rabbime şükür ki tüpüme zarar gelmemişti
Kardelenyigit Normal gebelikte yaşadığın her şeyi yaşarsın ama kese görünmez beta düzensizdir lekelenmelerin olur
Halee0606 Dış gebelik zaman kaybedilecek birşey değil hayati önem taşıyor . O yüzden en doğru kararı bir an önce doktorunuzla konuşarak verin.(kendim yaşadığım için biliyorum Allah kimseye yaşatmasın)
Ebrukrtkn Dış gebelik normal gebelik gibi de seyredebiliyor. Benim öyleydi. Keseyi görmek için gittiğimde sağ tüpüme yapışmış olduğunu gördüler. Mutlaka kontrole gidin, evde beklemeyin. Geç kalırsanız iç kanama riski var. Bu da ölüme kadar götürebilir Allah korusun.
Blackkcat [silindi] canım bu değerler kimyasal gebelik gibi gözüküyor,2ay önce yaşadım benzer değerlerdi,bir anda regli oldum regliden 6gün sonra,doktor 0 ı görelim dedi,sonrasında da kan verdim,2gün sonra tekrar baktır canım kimbilir belkide yükselir🎈