Cans 13 . Hafta kız 16 erkek . 21. Haftamızın içindeyiz . Ayrıntılı dahil hepsi erkek olarak devam ediyor 🦋
HasAdMe Yaaravulu bana da 16. Haftada erkek dediler doktorum baya tecrübeli ama icimden bi ses erkek deil diyo 🤣 kacinci haftada erkek demislerdi canim
Yaaravulu HasAdMe 12 haftamda erkek dedı hemde %80 😀😀 1 kızım var ıkıncı melegımı alıcam kucağıma ınsallah 😍
Yaaravulu Iremsu 16.haftadan önce söylendiyse yanılma payı olur 16 haftadan sonra söylerse yanılma olmaz ve detaylıda netleşır 12 haftada %80 erkek dedı 16 haftamda kız dedı yanılmışım dedı
Anakralice 12.haftada %80 erkek demişti 15.haftada kız dedi 🙂 bence annenin icinden geçen oluyo kesinlikle %80 erkek dediğinde hiç inanmadım benim kızım olacak dedim ve oldu 🙂
Yaaravulu Anakralice bende kız hissetmıyorum ama detaylıda kız dedı artık.. Erkek hıssedıyorum hala 😀
HandeA Anakralice 10 ve 12. Haftada dr yüzde 80 erkek dedi. Şimdi 13 haftadayım. 16 haftada kesin netleşir dedi. İçime hep kız doğuyordu. Acaba dr yanılmış olabilir mi diyorum sizin bu yorumunuzu okuduktan sonra ☺
Mirzaveben Bennnnn☝ ilk kiz dendi sonra erkek detayliyi bekliyorum ama değişmez gibi herseyini gördük sanki😁 hayirlisi olsun artik rabbim saglik versin yavrularimiza