Deletedmom0423 Badevehande sağlıkla büyüt hayırlı ahlaklı allah yolunda bi evlat olsun inşallah😊 allah analı babalı büyütsün canım darısı diğerlerinin başına❤
rukiye-02 Badevehande bi hafta var bebişlerimizin arasında 🥰🥰 kız inşallah sen boyun bel ağrısı olmadan atlatırsın bol su bol nescafe iç meyvesuyunu çok iç birde dikiş yerin ağrıdıkça parol al ❤️
Badevehande rukiye-02 olmadı valla kuzum bol bol elma suyu içtim gaz yapmıyormuş ama ben çok çıkardım kızımda kakasını filan yaptı çok şükür 🙏🥰
rukiye-02 Badevehande ben yatakta bacaklarımın uyuşuğu açılmaya başlayınca baya kaldırıp oynattım yürütmeye kalmadan tüm gazı çıkarmıştım🤭 ayy sen bizim kızı bi görsen saatte bi altını temizliyorum ne kadar çok kaka yapıyor babasının ocağına incir ağacı dikiyo 😂😂😂
Deletedmom315 Rabia59 seninle aramızda bir gün var sanırım 16+5 olduk biz ve günler geçmiyor sankiiiii🤭yarın kontrolüm var bebeğimi çok özledimm❤️
Deletedmom0019 Caniim Gozun aydin sende dogumu atlattin sonunda, insallah cok cabuk toparlarsin 🤗 sira bana geldi insAllah hayirlisiyla kucagima alirim bende senin gibi 😍
ZehraAlbayrak Badevehande hadi gozunuz aydin sizde kurtuldunuz allah anali babali buyutsun saglikli huzurlu mutlu bi omru olsun. Bende pazar gecesi dogurdum ama tembellikten daha yazamadim hikayemi sizden cesaret aldim yaziyim bi ara😀
Deletedmom0810 Badevehande Çok sevindim kavuşmuşsunuzzzz 😍🙏🏻 Bebeğinize Allah sağlıklı, uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur 🌸
Dilara1234 Badevehande Bişey sorcam sen yeni oldun sezeryan bende 2 defa oldum son sezeryanımın üstünden 2 sene geçti şimdi burda çoğu postta sezeryandan sonra kirli kan çıksın diye karnına bastırıyorlar diyorlar bana öyle yapmadılar sana yaptılar mı artık herkese mi yapıyorlar acaba ? ☺️
Sibel2344 Badevehande ismini birçok postun altinda görüyordum simdi doğum yapmissin gerçekten zaman cabuk geçiyor demek ki 😊 Allah anali babali büyütsün size bagislasin cok mutlu olun birlikte inşallah 🙏
Deletedmom0065 Badevehande acaba istemesek reddetme hakkimiz var mi? En cok korktugum şey o karna bastirma olayi :( neye gore yapiyorlar acaba ?