Fdle Çıldırıcam uyuyamıyorum nefes alamiyorum hamileliğimin başından beri burnum zaten tıkalı son 1 haftadır da çarpıntım tutmaya başladı yatağa yattığım an ölüyorum sanıyorum nefes alamıyorum daha 28 haftalık hamileyim ne yapicam ben 😔
zelis63 Fdle ben 20. Haftaya gricem bendede nefes darlığı çok oluyor ve çarpıntı çok fazla persembe randevum var sende doktora söyledin mi bisey dedi mi
Yesimeliz Daha cok erken canim cift yastik kullanmayi dene. Nefes darligi icin cok fazla yapilabilecek bisi yok maalesef.
Fdle Yesimeliz çift yastıkla yatıyorum 2 gündür bu kez de boynum tutuluyor ne yapicam hiç bilmiyorum 😔
Fdle Iremgokce 2 yastık kullanıyorum iki gündür bu kez de boynum tutuluyor canım oturur pozisyonda da hiç uyuyamam ki 😔
Kbrauras Bnde 28. Haftadayım benimde nefes darligi oluyor yapicak biseyimz yok malesf 🙄 daha sonra neler olucak bakalm bacagin arasina yastık koy ben oyle rahat uyuyorum canim
Birsen_S Fdle ben de 23. Haftadayım çarpıntı Bayadır var maalesef doktor kansızlıktan dedi bana da kanım çok düşük ilaç içmeme rağmen 😞
Fdle Birsen_S benim kanım 13 daha geçen ölçtürdüm canım hamilelikten önce de vardı bende çok şükür olmuyor diyordum şimdi başladı yine dideral kullanıyordum ben şimdi onu da içemiyorum 😔
Nurcan126 Birsen_S canım bnde kan çk düşük b12 falan ilaçlar bişe yaramadı 1 hafta sabah akşam küçük çay bardağına üzüm pekmezini su ile karıştır iç çk etkili arttırıyor
Birsen_S Fdle benim en son üç hafta önce 9 çıktı ondan önce 11 di ama düşmüş maalesef sabah akşam Demir olarak gynoferro kullanıyorum su an bi deneyelim dedi doktorum bakalım ne olacak 🤷♀️
Yesimeliz Fdle canim ben hemsireyim o yuzden soruyorum demir eksikligi varmi bi hemogram baktir carpinti hissi yazmissin
Fdle Yesimeliz baktırdım canım herşeyim olması gereken gibiymiş daha bir kaç gün önce yaptırdım kan tahlili
Birsen_S Nurcan126 onu da denerim canım sabahları direk aç karnına pekmez yiyiyorum ama daha faydalı olmadı maalesef 😒
Zeynepusluu Fdle ben 37+,3 um, perısanım. Carpıntı beni de öldurdu, birde kansızlık var, panik atak var. Cok kotu durumdayım
Kubraaa23 Fdle merhaba cok geçmiş olsun bendede kalpte çarpıntı vardı demir eksikliğinden dedi doktor demir kullanıyorum.bence bi kanlarına baktır.aslında ben yeni 7 haftalık gebeyim ondan önce hacamat yaptırmıştım çarpıntıya o cok iyi gelmişti. Hamileyken cok tabsiye edilmiyo ama demir işe yarar yada akupunkturda çarpıntıya iyi geliyor.aklınızda bulunsun