Ozlmkrkmz Merhaba arkadaşlar hastanelerin güncel doğum ücretleri ile ilgili bir bilgimiz var mı ? Dışarıdan gelecek doktor ücretler neler pluupr medical olur egepol olur kent vs
_pln_ Ozlmkrkmz merhaba canım benim doktorumuz belli hastanelerle anlaşması vardı kendi doktorun için fiyat değişir mi bilemiyorum ama ben yine söyliyeyim Kent has. 5200 tl Medicalpark 3000 tl Ata sağlık 1800-2000 tl Ege şehir has. 1450 tl Egepol 2600 tl Can has. 2750 tl Su has. 1450 tl
Ozlmkrkmz Sanemm hastaneye bağlı değil hakan bey ve yeşim hanıma gidiyorum özelde ama doğum için bir kaç yer üzerine sadece konuşuldu detaylandırmadık merak ettiğim için fikrinizi almak istedim
Ozlmkrkmz _pln_ benim de doktorumun söylediği bir kaç hastane oldu medical egepol ve kent çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Mavili75 _pln_ Canım senin doktorun dışarıdan hekim mi? Vermiş olduğun fiyatlar hastanelerin kendi doktorları için geçerli olan mı?
bhs08 _pln_ canım ata sağlıkta çalışıyorum şuan 4000 doğum doktorun dışardan gelirse hastane ücreti 2000 ödüyorsun
_pln_ Mavili75 evet canım beniö doktorum dışarıdandı. Hastanelerin kendi doktorları için fiyatları farklı olabilir ama sanırım saha uyguna gelir çünkü ben doktoruma ayrı ödeme yapmıştım anlaşmalı hastaneleri olduğu için ona özel fiyatlarla anlaşmıştır
Mavili75 _pln_ Canım çok teşekkür ederim :) bhs08 Bilgilendirme ve ilginden dolayı çok teşekkür ederim :)
_pln_ bhs08 doğrudur canım ben 2019 yazında doğurdum fiyatlar değişebilir. Benim zamanımda Ata sağlık normal 1800, sezeryan 2000di