zgeKonaolueker 17 haftalık hamileyim hamileliğimin başından itibaren plesentam aşğıda kanamalarım oldu geçti şükür bu haftalara geldik doktor Doğum kanalının girişinde dedi ileriki haftalarda yukarı çıkarmış böyle birşey yaşayan var mı acaba
Sebosss zgeKonaolueker canım benimde öyleydi senin yaşadıklarını yaşadım bende kahverengi lekelenmelerim oldu hep sonra geçti şükür benim plesanta da aşağıdaydi hatta sınırda dedi doktor 34.haftada perinatoloji bölümü uzman doktoru bakacak dedi o doktor alttan ultrasonla baktı iyice yukarı çıkmış doğum normal olur dedi korkma sen kalbini ferah tut yeter her gittiğinde de sorabilirsin çıkmış mi yukarı falan diye söyleyebilirler durumunu ağır falan kaldırma yükseğe uzanma yeter
BurcuAydin zgeKonaolueker çoğunluğu çıkıyor yukarı 17 haftalık aşağıdaydı benimde 21 haftada genel ultrasonda dr yukarı çıktığını normal doğum içinn sorun olmayacağını söyledi çok şükür stres yapmayın rabbim büyük inşAllah sizinde çıkar.
cimennbayann zgeKonaolueker 32. Haftaya kadar çıkması lazımmış canım yoksa çıkmıyormuş bende de vardı o durum 22. Haftada ayrıntılı ultrasonda söyledi doktor birkaç damla kan gelmişti ondan öncede benden ama çok şükür düzelmiş 37. Haftadayız şimdi
zgeKonaolueker Sebosss İnşallah düzelir doktor herşey iyi dedi sadece plesenta Doğum kanalının tam ucunda dedi ama yukarı çıkar dedi aylardır düzelmedi iyice korkmaya başladım bende
zgeKonaolueker cimennbayann cimennbayann Çok şükür atlatmışsın canım inşallah benimde düzelir en kısa zaman da bir daha kanama Allah göstermesin çok korkutucu 1 ay yaşadım şükürler olsun bitti 🙏🏻
Sebosss zgeKonaolueker korkma canım çıkar daha çok başındasin benim doktorum da öyle demişti çıkar sonuna doğru diye öyle de oldu sıkma canını üzülme
cimennbayann zgeKonaolueker haklısın canım inşallah düzelmiştir seninde bende çok korkuyordum tuvaete her gittiğimde acaba kan geldi mi diye bakar dururdum