minnaginannesi Kizlar giresunda uni kadin dogum ve cocuk hastaliklari egitim arastirma hastanesinde detayli ultrasona giren var mi randevu aldigimiz gun detayliya girebiliyor muyuz yoksa doktor mu gun vericek.
Hasret288 minnaginannesi sen giresundami oturyon cnm bende orda oturuyom ikinci gebeligimde suan giresun egtim arastirmaya gidiyorum
NurayHakyemez minnaginannesi cok iyiymis ucretli mi? Doktor odasinda mi bakılıyor ayri yerde mi bakılıyor onun icin ayri bir gune randevu gerekiyormu
minnaginannesi NurayHakyemez Ucretli degil canim. Devlet hastanesi oldugu icin 1 hafta sonraya falan randevu veriyorlar gidip ordan aliyorsun randevuyu verdikleri gun ve saatte detayliya giriyorsun
Luisluis minnaginannesi merhaba Giresun'da misiniz merkezdeki kadın doğum Hastanesi'ne mi gidiyorsunuz acaba
minnaginannesi Luisluis evet canim oraya gittim. Normalde ilcedeyim ama detayliya merkezde girdim. Gayette iyi baktilar.
Luisluis minnaginannesi doğumu nerde düşünüyorsunuz ben ada Hastanesi'ne gidiyordum ama memnun değilim doğumu devlette yapmayı düşünüyorum da
Pcoslubiranne minnaginannesi dogum hastanesinde mi yaptirdiniz ayrintili ultrasonu.Dogum hastanesinin doktorlari.Bakariz ama ultrasonlar iyi değil kefil olamam deyip özel hastaneye yönlendiriyormuş.Kent hastanesine ya da Ada hastanesine.
minnaginannesi Luisluis bende devlette dusunuyorum canim. Mehmet Albayrak a kontrole gitcem bu hafta. Sen kac haftaliksin.
minnaginannesi Hasret288 yaa kac haftaniz kaldi sizin benim dogumuma son 7 gun var ama bakalim sali gunu kontrole gitcez umarim acilmam vardir.
minnaginannesi Pcoslubiranne evet dogum hastanesinde yaptirdim. Ancak bir sorun cikmadi sadece bebegimin bobreginde genisleme vardi o da zamanla gecti. Ultrasonlari da iyidi gayet bebegimin iskeletini herseyi net gordum.
Hasret288 Kizlar p3ki bu bayan doktorlari nasil herhamgi bi bilginiz varmi sema baki sebnem felan var
minnaginannesi Hasret288 daha once sebnem hanima gittim sanirim. Acikcasi bana biraz sinirli bir tip gibi geldigi icin ona bi daha gitmek istemedim. Sema da olabilir adi cok iyi hatirlamiyorum.