Mervot Merhaba 6 haftalık gebeyim bugün doktor randevumuz vardı kese 4/5mm dedi doktor haftaya göre çok kötü dedi ve beta hcg istedi onun sonucuda 5.273 çıktı benzeri durumlar yaşayan var mı olumsuz birşeyler var sanırım değil mi?
Filee Mervot bende 5+2 de gittim ilk kontrolume 5.1 mm dedi ama kotu bsey demedi pazartesi tekrardan gidicem daha cok kucuk yeni yeni geliisyo niye oyle diyip morelini bozmuski 🙄
Tbrk Mervot benimde baslarda, kese olmasi gerekenden kucuk diyordu, bebek kucuk, gec dollenme bilmem ne. Kanamalarim vs. Ama cok sukur hepsi gecti skma canini baska doktora git bakalim bi
Mervot Filee ya doktorumu zaten yüzde yüz değiştiricem ama her çıktığımda ağlıyorum çarşamba tekrar çağırdı vajinal bakıcam dedi çok moralim bozuk ağlayıp duruyorum sürekli 😞
Filee Mervot oyle yaparsan bebege zarar verirsin canim pozitif dusun o daha minicik daha yeni yeni gelişiyo belkide gec döllenme doktorunu degistirmeyi tavsiye ederim canim ist. Yaşıyorsun
Alyaa Mervot canım medicale normal bi doktora gideceğine Kocaeli üniversitesinden özel randevu al profesörler bakıyo ve çok iyi ilgileniyor
masal6604 5+1 hamileyim kese gözüktü ama bebeği göremedim daha bugün bakıldım 5 mm gözüktü Benide keseyle ilgilisine sorun görmedi doktorum sadece bebek gözükmediği için geç döllenme olabilir dedi içini ferah tut bir sorun yoktur bence
Mervot masal6604 benim beta hcgde düşük çıktı 😞 hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler bekleyeceğim bakalım Çarşamba belli olacak herşey dua edin 🙏🏻
bebiss1 doktorlar bazen yaniliyor üzülmeyin hemen 6 haftalikdi gittim dediki kese cok kücük ve bebek henüz görünmedi düsük yapabilirsib vucudun kabullenmemis olabilir bu hamileligi yada henüz cok erken dedi yani 2sinden birisi dedi sen 10 gün sonra tekrar gel kanaman veya kendinde degisiklik olursa ara gel dedi adetim düzensizdi birde korunuyordum hap ile o sekilde kalmistim hamile megerse cok erken gitmisim doktora 10 gün sonra kese baya büyük ve bebek vardi 8+5 günlük gösterdi ultrasyon hemen aglayip kendini üzme sakin bebegine kendine zarar verme simdi 12+3 günlügüm herseyde yolunda
Hulyarecep Canım bende Gebze medikal park ta amanullah Çağatay beye gidiyorum kesinlikle 10 numara doktor yakınsan eğer tavsiye ederim 😊
SevalAkgz Sıkma canına herşey olacağına varıyor canm bende başlarda çok stres yaşadım beta düşük çıktı bi yükseldi bi düşştü dış gebelikten bile şüplhelendiler sonra kese görüldümkesem ufaktı sonra soktor 10 gün sonra gel dedi gittim bebeği gördü şimdi 15 haftalığım sende sakaryadanmışsın bemde öyle konak hastanesine gidiyorum çok memnunum dua et Allaha ne dilerse o olur seni çok iyi anlıyorum