Yelz_91 Dilaemrh hayrlısı olsun bende 13. Haftamdayım nasipse orada olacak doğum .. sizin doğum ne zaman
Dilaemrh Yelz_91 benim şubat başı nasipse 27+5 olduk hayırlı doğumlarımız olsun inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlere🤲🐣 kontrollere de oraya mı geliyosn?
Oguzaysel 29+3 ege üniversitesi perinatolog özgür yeniel e gidiyorum aşırı memnunun 19uncu haftada bulabildim kendisini keske daha once denk gelseymisim özellerden çok daha güvenilir fiyatı biraz daha yüksek ama aldığı parayı hakediyor tavsiye ederim👍
Minik_mucize94 Musru tatlı bır doktor mu ılgılenmesı nasıl bende ona gıtmek ıstıyırum hastanede bır baysn da aysegul hanımı çok övüyor?
Musru Minik_mucize94 vala bi kere gittim çok iyi güler yüzlü seni dinleyen biri ben çok beğendim zaten ablamin görümcesinin tavsiyesi üzerine gitim allah izin verirsede doğumu onun yanında yapmak istiyorum
Msnonstop @zntrkn ali itfan bey gaziantepten gelen doktor mu acaba? Ben de ali oner ve ali irfan arasinda kaldim ve ali onere basladim 16. Haftamdayim.
tunanehir SeydaUslu hmm evet duymuştum çok iyi bir doktor diye bende tahir özgüder muayene gidiyorum doğumum cinarlida olucak nasipse
Pelinkcr Merhabalar bende izmir çiğlide oturuyorum bugün 13+6 yarın 14. Haftaya giriyoruz🙏🏻medicalpark hastanesi VOLKAN EMİRDAR doktorumuz ve çok çok memnunuz.12.haftada ikili testimiz yapıldığında doktorumuz kız a benzetti çıkıntı yok dedi çok merak ediyorum ayın 30unda gidicez sanki günler geçmiyor 🙈🥰
Piya35 Pelinkcr Bende volkan hocaya gidiyorum çok memnunum iliz gebelik benim 14+3 cinsiyet söylemedi aralık ta gel dedi o zaman bakarız 😊
Hellobkt Pelinkcr bende Volkan beye gidiyorum cuma günü ikili test için gittim cinsiyeti söylemedi hiç birşey :( önümüzdeki ay netleşir dedi merak içerisindeym sizde sonucu paylaşırsanız sevinirim :)
SeydaUslu tunanehir Tahir beyi bende duydum seveni çok var,inşallah çok sağlıklı bir doğum geçirirsiniz bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız 🧡
Zinnureyn35 Merhabalar😊 bende İzmir’de Urla devlet hastanesine gidiyorum Bugün 37. Haftamıza girdik hayırlısıyla ...