Ezgi_Deniz ipek353535 ay hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 🙏🏼 Ben daha 35im. Çatı muayanesini ne zaman yapmıştı senin? Hazırlıksız gitmekten korkuyorum da 😫
ipek353535 Ezgi_Deniz ben normal doğum istemediğim için + sancım da nst çıkmadığından gerek duymadı yoksa bugün yapacaktı çatı muayenesini . 38 haftaya bırakıyor genelde erken açılma olasın diye :)teşekkür ederim iyi dileklerin için darısı başına :)
Ezgi_Deniz ipek353535 yanıtladığın için be iyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🙏🏼 Ben kendi akışına bıraktım nasıl ve ne zaman gelmek istiyorsa diye. 🙈
Degisken Normal doğum istiyorsanız EGEPOL e o kadar para verip gitmeyin. Çünkü haftasonu yada 5 den sonra doğum olursa nöbetçi olan dr giriyor doğuma.benim doğum pazar günü suyum gelerek başladı.gökalp dr vardı.herkesin çok çok sıra beklediği bir dr . Bana dediği şey suyun geldi tehlikeye atamayız sezeryana alalım seni dedi. Eğer sezeryan isterseniz direk ona gidin çünkü adam sadece bu işin ustası olmuş.
Degisken İkinci bebek için , Kontrole de hayat hastanesinde gülhan gündüz var.sıra falan olmuyor dr da çok ilgili ve güleryüzlü bir hanım ona gidiyorum.doğum için ata sağlık kemal uğurbil i düşünüyorum . Ama onun için daha çok zamanım var karar vermedim.
Marvi celile hayırlısı olsun canım.çiğli bölge eğitim Hastanesini tercih edebilirsin doğum ebeleri ekibi güzel diye biliyorum
Nilsucansu @"Alarasal çalıştıgı hastaneye ulasamıyoruz. Acaba sgk ile sevgili mehmet bal ın anlaşması var mı ? Tamamlayıcı saglık sigortası kapsamında dogumumu kendısıyle yapmak ıstıyorum fakat hastaneye ulşamaıyorum ya