Hande34 Musru Musru merhaba ben de sada hastanesinde gökhan beye gidiyprum,siz hasttanaden memnun kalmış mıydınız ben de normal doğum istiyorum ama hastanaden dolayı tedirginim.11+3 deyim teşekkürler
Hellobkt Pelinkcr hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😊 inşallah benimde kızdır 🙏🏼🙏🏼
yaseminkslr Marvi canda nasıl doğum memnun kaldınız mı ben şuan kontrollere gidiyorum memnunum aslında ama doğum kısmını bilemiyorum
Asrinayaz Marvi merhaba bende izmirdeyim 27+3 haftalık oldum buca kadın doğumda yapıcam doğumu inşallah
Kdrkdr Asrinayaz canım merhaba buca kadın doğum randevuyla mı bakıyor yoksa sabah gidip aıra alabilir miyim
Muneweralp Asrinayaz ir hafta varmış aramızda çok yakın allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
celile Merhaba ben şu an Diyarbakırdayım yeni taşındım fakat doğuma İzmire ailemin yanına gelicem Özel Egepol hastanesine gidiyordum izmirde fakat maddi sıkıntıdan dolayı devlette düsünüyorum suan devlette önerebilceginiz doktor var mı?
utnuspirinc celile cigli arastirma hastanesinde abdulmuttalip bey var ben gidiyorum memnunum cok seker bir doktor
Marvi celile hayırlısı olsun canım.çiğli bölge eğitim Hastanesini tercih edebilirsin doğum ebeleri ekibi güzel diye biliyorum
cerrah61 Yazbebisi ben de Ümran hanıma gidiyorum bence de cok iyi birrr doktor anaç bir yapısı var hep kızım kızım diye hitap eder bana 🥰😊
Okeskinol Eceveannesi muayene 250 Tl. Doktor 4000 Tl aliyor hastane parası da hastaneye gore degisiyor 😊
celile utnuspirinc mesafe olarak cok uzak ailem üçyolda oturuyor buca yada katip celebiyi düsünüyorum