utnuspirinc Gmz11 merhaba çınarlida dogum ucreti muayene ucreti nasil acaba birde hangi doktordan memnunsunuz 😊
Gmz11 utnuspirinc canım ben Ahmet seçkin önoğluyla anlaştım doğum 4.100 her ay muayene ücreti de 200 TL ama çok memnunum
Muneweralp Bebus ben çok memnunum 27. Haftadayım hep ona gittim çok ilgili bazen sıra bulamıyorum girip rica ediyorum o kendi veriyor sıra
Hellobkt Pelinkcr bende Volkan beye gidiyorum cuma günü ikili test için gittim cinsiyeti söylemedi hiç birşey :( önümüzdeki ay netleşir dedi merak içerisindeym sizde sonucu paylaşırsanız sevinirim :)
Pelinkcr Hellobkt bana da söylemem 16.haftada dedi azıcık ısrar edince kız a benziyor dedi işte😊bu cumartesi gidicem yazarım buradan instadan ekleyin isterseniz serkanpelinkacar kullanıcı adım👍🏻
Muneweralp Bebus ben bir soğukluğunu görmedim açıkçası ama ilgili ve çok güzel açıklama yapıyor birde çok kalabalık oluyor açıkçası oyüzden ara ara boğulup soğuk davranıyor olabilir
Bebus Muneweralp verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım . Doğumunu o doktormu yapacak bide ordaki ebeleri gördünmü nasıllar
Muneweralp Bebus ebeleri görmedim açıkçası ama doğumum o doktor yapacak nasipse 2. Gebeliğim zaten sezeryan gün bile verdi 20 Şubat bir problem olmadığı sürece🙏
Melisyasar Zehra_24 gerçekten mi naısl bir doktor iyi mi tavsiye eder imisniz bende menenemende bahar baykal gidiyorum 200 tl muayne ücreti veriyorum 🙄 daha 1 ayligim
Zehra_24 Melisyasar 200 TL muayene ücreti mi olur ya ben 65 TL ye muayene oluyorum çıkıyorum menemen sada hastanesi Hatice ermin tavsiye ederim çok güler yüzlü çok tatlı bir doktor
Dbg Alarasel bende mehmet bala gidiyorum ☺️Memnunum çok. Tesadüfen tanıştım kendisyle şu an 33+1iz bakalım inşallah bende sizin gibi güzel bir süreç geçirirm 🙏🏻
Muneweralp Bebus normal doğuma da giriyorum demişti yapardı herhalde aslında bunu kendisine sormak lazım en doğru yanıtı o verebilir
Melisyasar Zehra_24 özel kliniği var menemende tavsiye üzerine gtti ama her gidişe 200 alacak gbi duruyor